Pula - Verudela - Verudela Beach Villas ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: vila Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pula - Verudela - Verudela Beach Villas ***

Verudela Beach Villas - BUS

Apartmány Verudela Villas se nacházejí ve středisku Verudela, které je vzdáleno cca 3 km od centra města Pula.

Apartmány jsou umístěné v samostatných domcích (vilky) v borovém lesíku v mírném svahu nad mořem. Vilky mají denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem (včetně kávovaru, lednice, mikrovlnné trouby) a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, LCD SAT/TV, telefon, trezor, ložnici (ložnice), dvě koupelny, vysoušeč vlasů, terasu. Klimatizace za příplatek je na vyžádání a platí se na místě v recepci. 1/6 V (70 m2) má dvě dvoulůžkové ložnice, 1/8 V (94 m2) má tři dvoulůžkové ložnice.

Rekreační středisko Verudela má terasovitě upravenou kamenitou pláž, betonová plata na slunění, 3 venkovní bazény, tobogán, dětský bazén. Oblázková pláž s upraveným přístupem do vody je vzdálená cca 250 m od apartmánů. Slunečníky a lehátka na pláži jsou k dispozici za poplatek.

V areálu Verudela je recepce, směnárna, restaurace, grill bar, snack bar, bar u bazénu, pizzerie, cukrárna, obchody, umělecká galerie, parkoviště. V hlavní sezoně středisko zajišťuje animaci pro děti a dospělé. Pro děti je tu dětské hřiště a dětská herna, která se nachází v blízkosti bazénů. Ve vzdálenosti cca 150 m od apartmánů je sportovní centrum, kde jsou k dispozici tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, střelnice, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry, vodní sporty a jiné. Možnost zapůjčení jízdních kol a automobilu. WI-FI v apartmánech i na veřejných místech zdarma.

Autobusová zastávka je vzdálena 200 m. Městský autobus jezdí na trase resort Verudela - Pula cca každých 20 minut.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: směnárna, pizzerie, cukrárna, aperitiv bar, bazén dětský venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní sladká voda , restaurace a lá carte, kadeřnictví, televizní místnost, grill společný s ostaními, tobogán, samoobsluha, tržnice, obchody různé, dětská herna.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, střelnice, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

Polopenze (švédský stůl) za příplatek.

Polopenze (švédský stůl) - dítě do 6 let - ZDARMA !!!

dětská postýlka ZDARMA (na vyžádání) - počet osob v APT nesmí překročit uvedený možný počet (včetně dětské postýlky) !!


Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Verudela je zalesněný poloostrov vzdálený cca. 1,5 km od Puly, kde se nachází vyhlášená turistická střediska Verudela. Pláže zde jsou kamenité, menší oblázkové (v zátokách). Ve středisku najdete vše potřebné pro Vaši příjemnou dovolenou, doslova na co si vzpomenete.

Poznámka: Polopenze (švédský stůl) za příplatek.

Polopenze (švédský stůl) - dítě do 6 let - ZDARMA !!!

dětská postýlka ZDARMA (na vyžádání) - počet osob v APT nesmí překročit uvedený možný počet (včetně dětské postýlky) !!


Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.