Rab - International hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rab - International hotel ***

International hotel - BUS

Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus na ostrov Rab nezajíždí, trajektem z přístavu Valbiska cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer taxi službou z přístaviště Lopar do místa ubytování na ostrově Rab NENÍ ZAHRNUT V CENĚ - KLIENTI SI JEJ PLATÍ SAMI NA MÍSTĚ - orientační cena transferu je cca 30 EUR za 1-4 osoby a jednu jízdu, cca 40 EUR za 5-8 osob a jednu jízdu

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, restaurace a lá carte, jacuzzi společná, sauna, café bar, kosmetický salón, výtah, masážní salón, parkování, restaurace, recepce.

Sport a zábava: půjčovna jízdních kol, posilovna.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA !!!

Rodinný pokoj 1/2+2 - se skládá z dvoulůžkové ložnice s rozkládací přistýlkou s doporučením spíše pro děti.

Možnost příplatku plné penze - na předchozí vyžádání včetně ceny.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

International hotel: Hotel International leží v samotném srdci centra města Rab, v blízkosti městské promenády a historického centra. 

Hotel je zcela klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, jednolůžkové, rodinné 1/2+2 směrem na město. Na mořskou stranu jsou pokoje za příplatek. Všechny mají SAT/TV, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci. Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, restauraci á la carte, aperitiv bar, kafé bar, WI-FI v recepci, výtah, fitness centrum, wellness centrum (za poplatek), venkovní bazén, parkoviště (za poplatek). Možnost zapůjčení jízdních kol. Parkování je možné na nedalekém místě za poplatek.

Pláž je městská kamenitá, betonová, vzdálená cca 100 m. Je možnost jezdit lodním taxi na jiné pláže ostrova a také na nudistickou pláž Frkanj.

Destinace: Město leží na západním pobřeží ostrova. První jméno dali původní osadě ilyrští Liburnové, a to Arb, tj. zelený, zalesněný. Římané si je upravili na Arba. Rab se ekonomicky vyzdvihl v druhé polovině 19. stol., kdy díky svým přírodním podmínkám získal status klimatických přímořských lázní. Město zdobí četné paláce a historické domy zdejší šlechty (zejména z 15. a 16. stol.). Benátská gotika se v těchto palácích spojuje s renesancí. Pro Rab jsou charakteristické zvonice jeho kostelů. Můžete jet na výlet např. do Loparu (14 km), do letoviska Supetarska Draga (11 km), do Kamporu a sousední lesní rezervace Dundo na poloostrově Kalifront (11 km).