Rabac - Hotel Allegro ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rabac - Hotel Allegro ***

Hotel oblíbený mnoha stálými hosty. WiFi v celém hotelu zdarma.

Poloha: klidná, na vyvýšeném místě s překrásným výhledem na záliv. Restaurace a bary cca 300 m. Rabac cca 700 m.

Pláž: cca 100 m nad skalnato/oblázkovou pláží. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: hotel se 180 pokoji na 5 podlažích, restaurací, recepcí s trezorem k pronajmutí (cca 1,50 €/den), aperitiv barem, TV místností, kavárnou, směnárnou, úschovnou kol a 2 výtahy. Terasa s bazénem s mořskou vodou. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Obchod se suvenýry v sousedním hotelu Miramar.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: sportovní animace (červen-září), tanec a příležitostně živá hudba na hotelové terase. Za poplatek: kajak, potápění, půjčovna kol, tenis, vodní lyže. V blízkosti hotelu za poplatek: stolní tenis, minigolf.

Internet : internetový koutek za poplatek, WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : za poplatek: masáže.

Pro děti : miniklub (Maro Club pro děti od 4 do 12 let v hotelu Miramar, květen-září, cca 20 m), dětský animační program, samostatný dětský bazén, dětské hřiště, dětský koutek v restauraci. Dětská postýlka na vyžádání a za poplatek cca 5 €/den.

parkování: nehlídané parkoviště v areálu zdarma, dle dostupnosti;
domácí
zvíře: na vyžádání, cca 20 €/den;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 25.5.-27.5., 2.6.-4.6., 10.6.-14.6. a 2.9.-8.9. denně/2 noci, 15.6.-1.9. denně/3 noci;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: polopenze

polopenze nebo plná penze. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Při objednání plné penze navíc obědy formou bufetových stolů. Plná penze: pivo, víno, nealkoholické nápoje a voda z nápojového automatu k večeři zdarma. Plná penze začíná v den příjezdu v 16.30 h. a končí dnem odjezdu ve 14.00 h. V termínu 13.5.-15.9.2017 je místo plné penze all inclusive light: všechny pokrmy formou bufetových stolů, pivo, víno, nealkoholické nápoje a voda z nápojového automatu k večeři i obědu zdarma. 2x týdně tematické večery. Show cooking. V termínu 13.5.-15.9.2017 je nutno rezervovat jako plnou penzi.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): cca 15 m2, s fénem, telefonem, LCD sat. TV, klimatizací, sprchou, WC, strana do parku. Dvoulůžkové superior pokoje (A1B/A2B): cca 15 m2, balkon, strana k moři, jinak stejné vybavení jako A2A. Dvoulůžkové superior pokoje (A2C): cca 17 m2, s možností 1 přistýlky, balkon, strana do parku, jinak stejné vybavení jako A2A. Dvoulůžkové superior pokoje (A2D): cca 17 m2, s možností 1 přistýlky, balkon, strana k moři, jinak stejné vybavení jako A2A.