Rabac - Hotel Narcis ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rabac - Hotel Narcis ****

Terasovitý hotelový komplex v krásné zátoce. Bohatý animační program.

Poloha: hotel patří do hotelového komplexu Mimosa/Hedera/Narcis, k areálu náleží také kemp s mobilními domy Oliva. Rabac cca 500 m. Restaurace a bary cca 100 m.

Pláž: oblázková pláž se skluzavkou (za poplatek) cca 300 m. Plážový bar. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 3,50 €/kus/den).

Vybavení: hotelový komplex s 235 pokoji. Klimatizovaná restaurace, bar, kavárna, výtah. Grill restaurace u bazénu. Terasa se sladkovodním bazénem (cca 20 x 10 m). Lehátka u bazénu zdarma. Slunečníky cca 2 €/den.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness. Sportovní animační program (20.5.-8.9.), živá hudba. Za poplatek: půjčování kol i horských kol, basketbal, tenis, minigolf, potápění atd.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: sauna (v hotelu Mimosa). Za poplatek: masáže, 2 kryté bazény (červenec a srpen uzavřené), 3 venkovní bazény, centrum krásy s manikúrou, pedikúrou a zkrášlujícími procedurami.

Pro děti : miniklub (6-12 let, cca 20.5.-8.9.), dětské hřiště, dětské židličky, samostatný dětský bazén. V rámci dětského miniklubu denně 1 malý nápoj a malá svačina. Dětská postýlka na vyžádání a za poplatek cca 5 €/den.

parkování: zdarma;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 22.7.-1.9. denně/5 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: all inclusive

snídaně, polopenze, plná penze nebo all inclusive. Všechny pokrmy formou bufetových stolů. Plná penze možná pouze 29.4.-30.9. Při objednání polopenze nebo plné penze nápoje k večeři (0,25 l vína, 0,2 l piva, 0,2 l džusu nebo nealko nápoje) zdarma. All inclusive: 24.6.-8.9. snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Odpoledne svačina, Tea Time mezi 16.00-17.00 h. se sušenkami, kávou/čajem. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje 11.00-22.00 h. 1x týdně tematický večer.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): cca 15 m2, sat. TV, fén, telefon, chladnička, klimatizace, trezor, vana nebo sprcha, WC, směrem do živější ulice. Dvoulůžkové superior pokoje (A1B/A2B/A3B): cca 20 m2, s posezením, balkonem, na straně k moři, jinak jako A2A. Rodinné pokoje (A4D): 1 dvoulůžkový pokoj s palandou nebo rozkládací pohovkou pro děti, posezení, balkon na straně k moři, jinak jako A2A.