Rabac - hotel Narcis - light all inclusive

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rabac - hotel Narcis - light all inclusive

Hotel Narcis **** , kompletně zrekonstruovaný hotel v roce 2012, který je součástí komplexu hotelů Hedera a Lido Palace. Je situován v maslinické zátoce oblíbeného letoviska Rabac, zhruba 100 m od krásné přírodní oblázkové pláže. Hotel se nachází přímo na pobřežní promenádě, po které se hosté dostanou do 300 m vzdáleného městečka Rabacu, kde jsou možnosti nákupu a zábavy.

Vybavení: hotel disponuje 235 pokoji a hosté mohou využívat služeb všech hotelů v komplexu. K dispozici je klimatizovaný jídelní sál a recepce, bar, 2 výtahy, restaurace, pizzeria, obchody, supermarket v blízkosti, nové kasino, internetový koutek, wellness, sauna a solárium, kadeřník, škola potápění, 2 vnitřní bazény (z nichž je jeden s mořskou vodou), 2 venkovní bazény (z nichž je jeden s hydromasáží), dětské hřiště, mini klub pro děti od 6 do 12 let, zábavní program, večery s hudbou, rezervační centrum pro lodní výlety na četné blízké ostrovy, trekking a výlety. Je možné využívat i mnohé jiné služby za poplatek: tenisové kurty, hřiště pro košíkovou, hřiště pro malou kopanou a házenou, fotbalové hřiště, minigolf, stolní tenis - více info na recepci hotelu.

Pokoje :

dvoulůžkové pokoje superior s balkonem na mořskou stranu ( 25 m2)-moderně zařízené prostorné dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, satelitní TV, trezorem, mimbarem a balkonem nebo terasou. Dětská postýlka je na vyžádání . Přistýlka je rozkládacígauč pro 1-2 osoby.

dvoulůžkové pokoje standard bez balkonu do ulice/parku ( 16 m2) - moderně zařízené prostorné dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, satelitní TV, trezorem . Dětská postýlka je na vyžádání

Stravování : hotel nabízí stravování formou polopenze nebo light all inclusive

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu + nápoj k večeři (voda+ 1/4 l nebo 0,2 l piva nebo 0,20 nealko nápoje ), " možnost dokoupení obědů za 400 Kč/osobu/den (v období od 15.6. do 6.9. 2019 ). Obědy se budou podávat v jednom ze tří hotelů ( Narcis, Hedera, Mimosa ).

Večeře budou v hotelu ve dvou etapách. Přesný čas se klienti dozví na recepci při příjezdu.



Light all inclusive - snídaně, oběd a večeře formou bufetu, nápoje k večeři (voda, pivo, víno a nealko nápoje), "tea time" (čaj ,káva), odpolední svačina, neomezené množství rozlévaných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby od 11 -22 hodin

Služba light all inclusive dále zahrnuje saunu, tureckou lázeň ( v hotelu Mimosa, podle volné kapacity ), tělocvičnu, 1 hodinu tenisu, 1 hodinu malého fotbalového hřiště a 1 hodinu mini golfu. Využití těchto aktivit závisí na volné kapacitě.


pláž : přírodní oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře

dětská postýlka na vyžádání 5 Eur/den - platba na místě

WIFI v pokoji za poplatek
V termínu 1.6. - 06.09.2019 hotel pořádá animační programy , mini club - pro děti od 6-12 let (v ceně svačina + 1 nealko nápoj) a mini disco .

SLEVA FIRST MINUTE 10% při rezervaci zájezdu a zaplacení zálohy do 31.03.2019

Sleva na ubytování platí pouze při závazné rezervaci ubytování v období delším jak 7 dní před nástupem na pobyt. (release 7 days)

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, směnárna, kadeřnictví, prodejna suvenýrů, restaurace, bar, bazén, fitness, pizzerie, terasa, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, výtah, wellness.

Sport a zábava: fitness, bazén, Animační programy pro děti a dospělé, tenis, potápění, bazén, tobogán, minigolf, dětské hřiště, vodní sporty, basketbal.

dětská postýlka na vyžádání - 5,- Eur/den, platba na místě

animační programy: ubytování s polopenzí zahrnuje:

snídaně a večeře formou bufetu + nápoj k večeři (voda+ 1/4 l nebo 0,2 l piva nebo 0,20 nealko nápoje), "tea time" (čaj ,káva) používání 2 vnitřních bazénů (uzavřené v červenci a srpnu), 3 venkovních bazénů, jeden s hydromasáží), lehátka u bazénů '

mini club - pro děti od 6-12 let (svačina + 1 nealko nápoj)

mini disco: