Rovinj - Resort Amarin studia s polopenzí ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rovinj - Resort Amarin studia s polopenzí ****

Se svou typickou středomořskou starou architekturou, úzkými uličkami, tajemnými průchody a schodišti je Rovinj jedním z klenotů Istrie. Rovinj je pro mnohé domorodce, ale i návštěvníky nejkrásnějším a nejromantičtějším městem na pobřeží Jadranu. Jeho silueta je terčem mnohých fotografů a jeho lesnaté pobřeží a blízké ostrovy jsou cílem tisíce turistů. Rovinj je rybářské město, ale také umělců. Je zde stálá výtvarná výstava Grisis. Rovinj je také známá jako místo, kde se pořádají závody plachetnic Match Race. Již za doby Rakousko-Uherska byla Rovinj lázeňským střediskem, dnes je zde např. moderní ortopedická nemocnice. Početné jsou také městské vzácnosti, od zvonice sv. Eufemie - ochránkyně města, kaple sv. Trojice ze 13. stol. až po moderní mořské akvárium. Nedaleko Rovinje je přírodní a rybí rezervace a zároveň Limski záliv, který připomíná norské fjordy.

Poloha: do 300 m od moře

Vybavení: pizzerie, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, diskotéka, televizní místnost, grill bar, café bar, ambulance, stánek s novinami, internetový kout, supermarket, masážní salón, obchod s ovocem a zeleninou, večerní hudba.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, potápění, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, aquaaerobic, ranní gymnastika, škola tance, petanque, túry na kolech, vodní pólo, půjčovna skútrů, škola potápění, půjčovna sportovních potřeb.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami ve studiu Superior (STD3) - ZDARMA !!!

1/3 STD může být obsazen také 1 dospělou osobu a 2 dětmi do 12 let, cena je za každé dítě.

Dětská postýlka pro dítě do 2 let (na vyžádání) - ZDARMA !

Dospělá osoba v 1/1 studiu - cena při obsazení 1/2 studia pouze 1 osobou (single use) - na vyžádání.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.1.2023 SLEVA (EBD1) 25 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.2.2023 SLEVA (EBD2) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně. Slevy se nesčítají.

Destinace: Resort Amarin studia s polopenzí

Turistické středisko Amarin se nachází cca 4 km severně od Rovinje a nabízí ubytování ve studiích pro 2 - 3 osoby

STD2, STD3 - mají denní místnost s manželskou postelí a rozkládacím křeslem pro 1 dospělou osobu, vybavený kuchyňský kout (varná deska, lednice, mikrovlnná trouba a kávovar), koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizace, SAT/TV, telefon, trezor, terasa, WI-FI (omezený přístup).

Hosté mají k dispozici centrální restauraci, restauraci á la carte s terasou, pizzerii na terase u bazénu (večer zde hraje živá hudba), kafé bar, grill bar. V hlavní sezoně resort zajišťuje pro děti i dospělé celodenní a večerní animace (kromě soboty). Pro děti ve věku 4-12 let je tu mini club s animací, večerní program pro děti: mini disco, mini kabaret, talent show a další. Dále je zde dětské hřiště, trampolíny, prostor s videohrami. Pro děti 12-18 let teen club s animací. Pro dospělé v rámci animace: zumba, aquaerobik, aerobik, túry na kolech, vodní pólo, minigolf, stolní tenis, různé turnaje, škola chorvatského jazyka a další. Komplex zajišťuje večery s živou hudbou, různá vystoupení, show, diskotéku pro mládež. Ke sportovnímu vyžití jsou zde tenisové dvorce, škola tenisu, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry, půjčovna sportovních potřeb, půjčovna jízdních kol, skútrů, vodní sporty a další. Autobus do Rovinje jezdí každou hodinu, možnost přepravy do města je rovněž i taxi člunem z vlastního přístavu. Pro klienty s vlastní dopravou je v oploceném areálu řada parkovišť.

Pláže jsou upravené betonové, kamenné, přírodní i částečně oblázkovo-písečné. Je z nich překrásný výhled na Rovinj. Vzdálenost od studií cca 100 -300 m. Lehátka a slunečníky na pláži i u bazénu jsou za poplatek. Na pláži jsou venkovní bazény pro dospělé a pro děti s mořskou vodou, dále je zde bar a snack-gril.