Rovinj - Pokoje VILLAS RUBIN - polopenze - 5 nocí, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rovinj - Pokoje VILLAS RUBIN - polopenze - 5 nocí, příjezd denně

Resort Villas Rubin se nachází v jižní části oblasti Rovinje, cca 3 km od centra města Rovinj. Naleznete zde vše potřebné pro bezstarostnou dovolenou. Upravené trávníky, olivovníky, stíny borovic a skalnaté i oblázkové pláže dodávají resortu krásnou atmosféru přičemž řada zařízení v resortu poskytuje komfort a rozmanitost zážitků.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: dětský klub, diskotéka, internet, restaurace, bazén, bazén pro děti, kavárna, letní terasa, tenisové kurty, parkoviště, klimatizace.

Sport a zábava: tenis, plážový volejbal, stolní tenis, půjčovna kol, dětské hřiště, vodní sporty, basketbal, košíková, půjčovna loděk, Animační programy pro děti a dospělé.

Důležité upozornění: Sleva za včasný nákup je vázána na jméno účastníka. Pokud dojde ke změně jména účastníka méně jak 14 dní před termínem zájezdu, bude zpětně sleva za včasný nákup odebrána a zákazník je povinnen doplatit ubytování do plné výše ceny bez slevy First minute.

Ubytování: hotel ***

1/2+1 B standard (C21) - 20 m2 - dvoulůžková ložnice s oddělenými lůžky, přistýlka, koupelna, klimatizace, SAT TV, WiFi, balkon nebo terasa.

1/1 B standard (C21) - 20 m2 - dvoulůžková ložnice s oddělenými lůžky, koupelna, klimatizace, SAT TV, WiFi, balkon nebo terasa.

Stravování: polopenze - snídaně i večeře formou bufetu
Parkování ZDARMA.

Dítě 0-1,99 let na lůžku s rodiči ZDARMA.

Sleva za včasný nákup 20% při rezervaci do 15.02.2019 a 100% platbě do 28.02.2019
Sleva za včasný nákup 10% při rezervaci do 15.03.2019 a 100% platbě do 28.3.2019

DŮLEŽITÉ: sleva za včasný nákup je vázána na jméno účastníka. Pokud dojde ke změně jména účastníka 14 a méně před příjezdem bude zpětně sleva za včasný nákup odebrána.

Check in: 15:00 hod, Check out: 10:00 hod.