Ruskamen - Sagitta Holiday Village apartmány ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ruskamen - Sagitta Holiday Village apartmány ***

Sagitta Holiday Village apartmány

Hotelový komplex Holiday Village Sagitta leží asi 7 km od Omiše. Rozkládá se na ploše 40 ha, převážně v borovém háji, hned vedle překrásné oblázkové pláže, což představuje ideální oázu klidu a odpočinku. Pláž s mělkým mořem je ideální pro malé děti.

Resort Holiday Village Sagitta  - je kombinace hotelu, který spolu s apartmány a bungalovy tvoří jedinečné místo pro dovolenou v této části Jadranu. Sagitta je tříhvězdičkový hotel vhodný pro rodiny s dětmi. 

Resort Holiday Village Sagitta nabízí službu all inclusive LIGHT. Služba zahrnuje: ubytování v klimatizovaných hotelových pokojích, apartmánech nebo bungalovech se službouall inclusive LIGHT (včetně tří jídel (snídaně 07:00-10:00, oběd 12:00-14:00 a večeře 19:00-21:00), alkoholické nápoje z bufetového stolu jsou podávány během obědů a večeří, nealkoholické nápoje jsou podávány během snídaně, oběda a večeře. Během snídaně jsou podávány teplé nápoje (instantní káva, filtrovaná káva, čaj, mléko, kakao, čokoláda...) z bufetového stolu. Konzumace v Beach baru, Sport baru a na Cash baru v hlavní restauraci není zahrnuta ve službě all inclusive LIGHT.

HOTEL - jiná varianta zájezdu -  k dispozici jsou dva typy pokojů:

Dvoulůžkový pokoj s balkonem pro min. 2 dospělí, maximálně 3 dospělí nebo 2 dospělí + 1 dítě  (cca 20 m2), komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s rozkládacím s křeslem (ve stejném pokoji), sprchou/WC, vysoušečem vlasů, telefonem, SAT/TV, klimatizací a balkonem směrem k moři. Jsou umístěny v 1.,2. a 3. patře. 

Dvoulůžkový pokoj bez balkonu pro max. 2 dospělí (18 m2), je vybaven francouzskou manželskou postelí (nelze oddělit), vanou/WC, vysoušečem vlasů, telefonem, SAT/TV, a klimatizací. Všechny pokoje tohoto typu se nacházejí v přízemí hotelové budovy a jsou orientovány na mořskou stranu. Hotel nemá výtah.

BUNGALOVY -jiná varianta zájezdu - umístěné ve stínu borovic, se nachází se 200-350 m od hlavní budovy. Menší bungalov pro min.2 dospělí, max. 2 dospělí + 1 dítě (23,50 m2), kombinovaný obývací pokoj a ložnice s manželskou postelí francouzského typu (neoddělitelná), přistýlka je rozkládací pohovka (ve stejné místnosti), vana/WC, klimatizace, satelitní televize, kuchyňský kout a terasa.

Vetší bungalov pro min. 2 dospělí, max. 2 dospělí + 2 děti (30 m2), kombinovaný obývací pokoj a ložnice s manželskou postelí francouzského typu (neoddělitelná), přistýlka pro 2 osoby (patrová postel) v samostatné místnosti, sprcha/WC, satelitní TV, klimatizace, kuchyňský kout a terasa. Poloha terasy každého bungalovu závisí na přesné poloze samotné jednotky.

APARTMÁNY - tato nabídka - jsou pro min. 2 dospělé, max. pro 4 dospělé nebo 2 dospělé + 2 děti (42.85 m2), jsou vzdálené 50-150 m od hlavní budovy i od pláže, jsou vybavené telefonem, SAT/TV, klimatizací, koupelnou/WC, mají kombinovanou obývací a spací část (křeslo nebo rozkládací pohovka), oddělená ložnice s manželskou postelí/oddělenými lůžky, kuchyň s jídelním koutem a dva balkony s výhledem na moře.

Hostům je k dispozici bezdrátový internet zdarma ve všech prostorách a všech typech ubytování. Parkování pro autobusy a soukromá vozidla je za příplatek.

Týdenní zábava pro děti i dospělé v min. třech jazycích, živá hudba až dvakrát týdně. 

Několikrát denně se pořádá aqua aerobik a další sportovní soutěže. Dětský klub se koná dvakrát denně v dopoledních a odpoledních hodinách.

Hosté mohou zdarma využit multifunkční sportovní hřiště pro basketbal, volejbal a házenou.

Podél celého turistického komplexu se táhne oblázková pláž. Lehátka na pláži nejsou zahrnuta ve službě all inclusive LIGHT 

Není vhodné pro hosty, kteří jsou zdravotně postižení nebo mají potíže s chůzí kvůli své kaskádovité poloze od pláže.

Poloha: do 150 m od moře

POZOR - apartmán musí být obsazen minimálně 2 plně platícími osobami.

Dítě do 2 let bez nároku na lůžko - ZDARMA !!!

Dítě do 7 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!


!!! SLEVA 15% Z CENY UBYTOVÁNÍ OD 1.9. DO 30.9.2023 (SUMMER SPECIAL -15%) V TERMÍNECH 2.9.-14.10.2023 !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Ruskamen je malá osada na Omišské riviéře. Do Omiše je to přibližně 8 km (nevede tam přímá promenáda). Pláže jsou tu krásné oblázkové s pozvolným vstupem vhodným pro děti, částečně kamenité, lemované borovicemi, což působí velmi romantickým dojmem. Ruskamen má velmi dobré podmínky pro windsurfing i potápění, najdete tu i nudistickou pláž.