Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park Camping Trogir mobil home ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park Camping Trogir mobil home ****

Seget Vranjica je malá turistická víska nacházející se 5 km severně od Trogiru, ve směru na Šibenik a 8 km od mezinárodního letiště 'Split'. Seget Vranjica má vše potřebné k příjemné a klidné rodinné dovolené v překrásném středomořském prostředí. Díky blízkosti několika ACI marin a trajektovému přístavu Split, který Vás spojuje s četnými dalmatskými destinacemi, je ideální základnou pro poznávání Jadranu. Trogirskou riviéru a okolí Seget Vranjice charakterizují zátoky s kamenitými a oblázkovými plážemi, bujná středomořská vegetace, stoleté vinohrady a olivovníky, a také ostrovy a ostrůvky ideální pro jednodenní výlety bárkou nebo plachetnicí. Ochotní domácí, kvalitní ubytovací kapacity a pohostinské objekty se širokou nabídkou dalmatských jídel jsou zárukou příjemné dovolené v tomto krásném dalmatském místě. Vedle konob a restaurací v samém městečku Vám doporučujeme návštěvu pohostinských objektů v Trogiru, Donjem a Gornjem Segetu, a zábavu a noční život můžete najít v blízkých turistických centrech zábavy jako je Trogir, Split, Primošten, Rogoznice. Pro všechny, kteří mají rádi kulturu, můžeme doporučit akce v rámci Trogirského kulturního léta a Splitských letních her.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, pizzerie, WI-FI k dispozici dle popisu, cukrárna, restaurace à la carte, dětské hřiště, bar u bazénu, minimarket, recepce centrální, bar na pláži.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, půjčovna jízdních kol.

Mobilní chatu lze obsadit maximálně 4 dospělými osobami a 2 dětmi do 12 let.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Amadria Park Camping Trogir mobil home

Mobilní chaty Belvedere se nacházejí v místě Seget-Vranjica, cca 5 km severně od města Trogir. Kemp se nachází na pokraji splitského zálivu, v jižní části resortu s nádherným výhledem na ostrovy. Vede odtud pobřežní promenáda do staré rybářské vesnice Seget.

MH typ Standard: 32 m2, mají 2 dvoulůžkové ložnice, v jedné je manželská postel a ve druhé oddělená lůžka, obývací místnost s kompletně vybaveným kuchyňským koutem včetně mikrovlnné trouby a kávovaru, s rozkládacím gaučem, který slouží jako přistýlka pro 2 děti do 12 let, klimatizaci, SAT/TV, WI-FI, 2 koupelny, krytou terasu s venkovním nábytkem (stůl, 4 křesla). Mobilní chata může být obsazena maximálně 6 osobami (4 dospělí a 2 děti do 12 let). Jsou s výhledem na moře, umístěné ve vzdálenosti 50-150 m od moře.

MH typ Superior: vše je stejné jako u typu Standard, liší se pouze vzdáleností od moře. Jsou s výhledem na moře, umístěné do 30 m od moře (nejedná se o 1. linii – chaty jsou od moře odděleny promenádou).

Hostům je k dispozici recepce, restaurace na pláži (v hlavní sezoně s hudebními večery), cukrárna, pizzerie, bary, obchod, směnárna, venkovní bazén, centrální parkoviště. Pro děti je zde dětské hřiště. Pláže jsou oblázkové, betonová plata. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, nabídka vodních sportů a další. Středisko organizuje animaci pro děti i dospělé od května do poloviny září.