Šibenik - Jadran hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Šibenik - Jadran hotel ***

Cena obsahuje


7x ubytování
7x snídaně - švédský stůl
úklid pokoje
výměna ručníků
závěrečný úklid
WI-FI
klimatizace pouze v pokojích Standard
doprava

Poloha: centrum města

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, restaurace a lá carte, terasa, restaurace, recepce.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Klimatizace pouze v pokojích Standard.


Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Šibenik nepatřil nikdy mezi významná turistická střediska, ale je vždy vděčným cílem pro své mimořádné historické památky. Na prvním místě je třeba jmenovat Katedrálu sv. Jakuba, která byla zapsána mezi památky UNESCO. Svého dokončení se dočkala v roce 1555. V letech 1412 - 1797 zde panovali Benátčané, kteří v historickém jádru vystavěli velkolepé paláce, tři mohutné pevnosti a bašty na ostrově sv. Mikuláše. V tomto období se Šibenik stal jedním z nejrušnějších kulturních středisek renesančního Chorvatska. Žezlo převzali Rakušané v roce 1797 a vládli zde do roku 1918. Po první světové válce se zde snažili uchytit Italové, avšak podle Rapallské smlouvy připadl Šibenik Království Srbů, Chorvatů a Slovinců. V bojích počátkem 90. let byl Šibenik značně poškozen, ale škody jsou již napraveny a Šibenik je velmi navštěvovaným historickým městem.

Nejbližším turistickým místem pro poznávání historických krás Šibeniku je 6 km vzdálený vyhlášený hotelový a sportovní komplex Solaris, který je s městem spojen autobusovou linkou

Jadran hotel - BUS: Hotel se nachází ve starém městě. Nachází se v blízkosti moře a hlavního nábřeží města, ze kterého výletní lodě pravidelně odjíždějí směrem k členitému pobřeží jadranského moře a k ostrovů  NP Kornati. V docházkové vzdálenosti od hotelu je katedrála sv. Jacob, zapsaná na Seznamu světového dědictví UNESCO.

Hotel Jadran nabízí komfortní ubytování, před hotelem je kotviště pro padesát jachet. Pokoje jsou typu Economy a Standard (jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové) a jsou vybaveny: SAT/TV, telefon, WIFI, stůl, koupelna s vanou, minibar v pokojích s výhledem na moře a klimatizace ve standandních pokojích. V hotelu je recepce, restaurace, restaurace a lá carte s venkovní terasou.

Poznámka: Domácí zvířata nejsou povolena.

Klimatizace pouze v pokojích Standard.


Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.