Šibenik - Solaris kemp mobil home Lux **** (AM) ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Šibenik - Solaris kemp mobil home Lux **** (AM) ****

Kemp Solaris je obklopen borovým lesem a nachází se cca 6 km od Šibeniku. Kemp je součástí střediska Solaris Hotels Resort a je možno za poplatek využívat kompletní nabídku služeb tohoto střediska. Pláže jsou z drobných jemných kamínků s oblázkovým dnem, mají pozvolný vstup do moře. Betonová plata na slunění, lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek. 

Solaris Hotel Resort nabízí komplexy venkovních bazénů, dětská hřiště, mini klub, bohaté animace pro děti i dospělé. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, škola tenisu, 4 hřiště na plážový volejbal, několik různých hřišť pro míčové hry, kuželky, stolní tenis, minigolf, automatická kuželna, kulečník, nejrůznější vodní sporty (kanoe, šlapadla, kajaky, vodní lyže), windsurfing, potápění, škola potápění. Nabízíme zde ubytování v mobilních chatách Adria More pro 4-5 osob.

1/4+1 MH LUX, 32 m2, 2 ložnice, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a gaučem pro dítě do 12 let, SAT TV, 2 koupelny, klimatizace, terasa se zahradním nábytkem. Parkování je za poplatek.

Mobilní chaty se nacházejí cca 200 m od pláže.

Poloha: do 250 m od moře

Sport a zábava: tenisové dvorce, hřiště na volejbal, plážový volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, potápění, animace pro děti, animace pro dospělé, jogging, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, windsurfing, kanoistika, půjčovna šlapadel, fitness studio, hřiště fotbalové.

1/4+1 mobilní chata může být obsazena maximálně 4 dospělými osobami a 1 dítětem do 12 let.


AKC - Uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech do 30.5. a od 12.9.2020. Slevy se sčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.12.2019 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 1.1. DO 15.3.2020 SLEVA 5 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.