Stari Grad - Lavanda depandance *** all inclusive light ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: depandance Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Stari Grad - Lavanda depandance *** all inclusive light ***

Hotel leží 50 m od moře, asi 800 m od centra města a 100 m od hotelu Arkada. Je obklopen borovým hájem. Hlavní budova má 80 pokojů. Depandance je vzdálena jen 20 m od hlavní budovy a má 91 pokojů.

Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, balkonem na mořskou stranu a klimatizací, jednolůžkové pokoje s balkonem do parku bez klimatizace.

Pokoje v depandanci jsou s balkonem na mořskou stranu – pokoje s přistýlkou jsou bez klimatizace, klasické dvoulůžkové pokoje jsou nově s klimatizací. Všechny pokoje mají dále sociální zařízení, SAT/TV, telefon. Trezor na recepci zdarma.

Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, aperitiv bar, terasu,  2 bazény se sladkou vodou (pro dospělé a děti). Na recepci a u bazénu je Wi-Fi přístup zdarma. Pláže jsou 50 m od objektu, betonové, kamenité, oblázkové. Ke sportovnímu vyžití slouží minigolf, stolní tenis, 4 tenisové dvorce, plážový volejbal, basketbal, půjčovna jízdních kol, skútrů, aut a loděk.

Doplňující informace k autobusové dopravě: cena je včetně trajektových lístků a transferu - přestup na trajekt v přístavu Split, autobus na ostrov Hvar nezajíždí, trajektem klienti cestují sami bez doprovodu zástupců CK, transfer z přístavu Stari Grad (o.Hvar) je zahrnut v ceně a je zajištěn lodí/os.autem do ubytovacího zařízení chorvatskými partnerskými společnostmi dle smlouvy s CK.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: trezor na recepci , bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 28.02.2019 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10% !!! Slevy se nesčítají.

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech 25.5.-8.6., 6.7.-13.7. a 14.9.-28.9.! Sleva se nesčítá s časovou slevou.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.


Dítě 2-12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami v termínech: 25.5.-8.6. a 7.9.-28.9.2019 - ZDARMA !!!

Domácí zvířata nejsou povolena.