Stari Grad - Lavanda hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Stari Grad - Lavanda hotel ***

Hotelový komplex leží 50 m od moře, asi 800 m od centra města a 100 m od hotelu Arkada, obklopený borovým hájem. Skládá se z hlavní budovy (hotelu) a dvou pavilonů I. a II. – umístění pokoje určuje na místě recepce. Nově jsou zrekonstruované pokoje, restaurace a lobby bar.

Pokoje jsou dvoulůžkové (s možností přistýlky pouze typ Superior) a jednolůžkové. Všechny pokoje jsou nekuřácké, mají SAT/TV, telefon, klimatizaci, WI-FI, trezor, fén.

Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, aperitiv bar, terasu,  2 bazény se sladkou vodou (pro dospělé a děti). Pláže jsou 50 m od objektu, betonové, kamenité, oblázkové. Ke sportovnímu vyžití slouží minigolf, stolní tenis, 4 tenisové dvorce, plážový volejbal, basketbal, půjčovna jízdních kol, skútrů, aut a loděk.

Doplňující informace k autobusové dopravě: cena je včetně trajektových lístků a transferu - přestup na trajekt v přístavu Split, autobus na ostrov Hvar nezajíždí, trajektem klienti cestují sami bez doprovodu zástupců CK, transfer z přístavu Stari Grad (o.Hvar) je zahrnut v ceně a je zajištěn lodí/os.autem do ubytovacího zařízení chorvatskými partnerskými společnostmi dle smlouvy s CK.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: trezor na recepci , bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.12.2019 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15 % (EBD I) !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 1.1. DO 29.2.2020 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % (EBD II) !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.


POZOR NOVĚ: základní cena je pouze se snídaní, možnost dokoupení večeří.

Dítě do 2 let bez nároku na služby - ZDARMA.

Domácí zvířata nejsou povolena.