Starigrad/Paklenica - Paklenica Bluesun Camping mobil home ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Starigrad/Paklenica - Paklenica Bluesun Camping mobil home ****

V případě zájmu o ubytování v apartmánech/vilách v soukromí v Starigrad/Paklenica s dopravou vlastním autem Vám rádi učiníme individuální nabídku zohledňující Vaše požadavky a přání, děkujeme.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, restaurace a lá carte, obchod s potravinami, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, recepce centrální, taverna.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, stolní tenis, plážový volejbal.

SLEVA 20% - uvedená cena je již vypočtena se slevou 20% v termínu 4.6.-11.6.. Slevy se nesčítají.

MIMOŘÁDNÁ SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 20 % V TERMÍNECH 14.5.-4.6.; 11.6.-23.7. A OD 20.8.2022 (SPRING SPECIAL -20 %). SLEVA JE PLATNÁ OD 1.3. DO 31.3.2022

MIMOŘÁDNÁ SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 10 % V TERMÍNECH 23.7.-20.8.2022 (SPRING SPECIAL -10 %). SLEVA JE PLATNÁ OD 1.3. DO 31.3.2022


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.


POUZE NA VLASTNÍ DOPRAVU.

Destinace: Paklenica Bluesun Camping mobil home

Kemp Paklenica se nachází u hotelu Bluesun Alan ve městě Starigrad-Paklenica, cca 2 km od Národního parku Paklenica. Kemp má rozlohu cca 2,5 ha, je obklopen borovicovým hájem a nabízí výhled na pohoří Velebit. V areálu kempu je recepce, taverna, směnárna, restaurace, obchod, dětské hřiště, parkoviště, bazén. V blízkosti kempu je supermarket, banka, čerpací stanice, lékárna, bezplatné WI-FI připojení k internetu. Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, hřiště pro plážový volejbal a badminton, půjčovna jízních kol. V sezoně kemp zajišťuje animace pro děti i dospělé.

Nabízíme zde ubytování v mobilních chatách:

1/2+2 MH OLIB – ložnice s manželskou postelí (140x200 cm), denní místnost s vybavených kuchyňským koutem a jídelním koutem, lůžko 130x190 cm (rozkládací lavice)

1/4+2 MH DALMACIJA -  ložnice s manželskou postelí (140x200 cm), dětský pokoj se dvěma oddělenými lůžky (80x190 cm), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládací lavicí pro 2 osoby, 2 koupelny

1/4+2 MH DALMACIJA PLUS – stejné vybavení, nachází se v 1. řadě od moře

1/6+2 MH MALTA - ložnice s manželskou postelí (140x200 cm), 2 x pokoj se dvěma oddělenými lůžky (80x190 cm), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládací lavicí pro 2 osoby, koupelna

Všechny mobil home mají klimatizaci, SAT/TV, terasu se zahradním nábytkem, parkovací místo pro 1 auto.

Mobilní chaty se nacházejí cca 30 -100 m od pláže. Pláž je přírodní oblázková, betonová s pozvolným přístupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži nabídka místních vodních sportů.  

Od roku 2019 hosté kempu již nemohou využívat žádné služby hotelu Alan (wellness, fitness, bazén u hotelu..) !!!

Tato destinace je pouze na vlastní dopravu.

Stari Grad leží přímo na jadranské cestě, vzdálený 170 km od Rijeky a 45 km od Zadaru. Umístěn je pod horským masivem Velebit v blízkosti národního parku Paklenica, který je atraktivní pro pěší túry a je oblíben mezi horolezci. Toto kouzelné městečko Vám nabídne krásnou nedotčenou přírodu, křišťálově čistou vodu, nesčetné zátoky, skalnaté oblázkové a písčité pláže. Nabízí i velmi pestré sportovní, kulturní a zábavní vyžití.