Suha Punta - Eva Sunny hotel **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: vlastní Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Suha Punta - Eva Sunny hotel **

Hotel je součástí turistického střediska Suha Punta, které se nachází 4,5 km od města Rab ve svahu na zalesněném pahorku nad překrásnými plážemi v klidném prostředí. Hotel má centrální vytápění, výtah.

Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, jednoduše zařízené, s balkonem, SAT/TV nebo rodinné čtyřlůžkové pokoje se skladbou 1/2+2 (dvoulůžko + rozkládací gauč nebo palanda), vybavení stejné jako u dvoulůžkových pokojů.  V hotelu jsou také 4 pokoje typu Superior Family Suite – 2 propojené dvoulůžkové ložnice (4 řádná lůžka, průchod mezi pokoji nelze uzavřít).

Pláže jsou přírodní kamenité, skalnaté s betonovými plochami na slunění, vzdálené cca 100 m, u hotelu Carolina je částečně oblázková pláž. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek.

Hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, TV sál, obchod s novinami a suvenýry, směnárna, trezor na recepci, místo pro uložení kol, WI-FI internet na recepci zdarma. Na terase hotelu Carolina nebo ve středisku Suha Punta se pořádají taneční a zábavné večery. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, hřiště na volejbal, pěší a cyklistické stezky.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, aperitiv bar, televizní místnost.

Sport a zábava: kuželky, tenisové dvorce, stolní tenis, hřiště na volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, půjčovna jízdních kol.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA !!!

V případě obsazení 1/2+1 pokoje 1 dospělou osobou a 2 dětmi do 12 let platí dítě na řádném lůžku plnou cenu a dítě na přistýlce je zdarma - na řádném lůžku nemá dítě žádnou slevu !

Čtyřlůžkové (rodinné) pokoje mají dvoulůžko a rozkládací gauč nebo palandu v jedné místnosti (max. možná obsazenost je 2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let) - ZDARMA JSOU OBĚ DĚTI !

Pokoje Superior Family Suite se skládají ze 2 propojených pokojů, v každém jsou 2 lůžka, mohou být obsazeny 2 dospělými osobami, které platí plnou cenu a 1-2 dětmi nebo dospělými osobami, které jsou ZDARMA.


Neomezené nápoje k večeři !!!!


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2021 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20% !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.