Umag - CampingIN park Umag - MBH Classic moře a Superior

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - CampingIN park Umag - MBH Classic moře a Superior

Poloha: 100 až 300 m od pláže

Vybavení: recepce, lékař, dětský klub, restaurace, bazén, bazén pro děti, masáže, hřiště na košíkovou, možnost zapůjčení kol, parkoviště, obchod, internet (WIFI).

First minute : 20% sleva na rezervaci do 31.1. 2018 a 100% platbou do 15.2.2018 - platí pro mobilní domky Clasic Moře a Superior v termínu do 14.6. 2018

Ubytování: mobilhome

CampingIn park Umag se nachází 9 km od centra Umagu. Svou polohou v blízkosti moře je ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Ubytování je možné v mobilních domcích Classic a Superior. Samotný kemp vám nabízí množství služeb a zábavy pro prožití klidné a příjemné dovolené s dětmi nebo i v partě s přáteli.
Mobilní domky Classic směr směr moře, plocha 24 m 2 , dřevěná venkovní terasa se zahradním nábytkem, kompletně vybavená kuchyň, velká lednice s mrazákem, velké vstupní dveře, klimatizace, TV, celkem 6 lůžek (4 dosp. osoby +2 děti do 12 let): jedna ložnice s manželskou postelí, ložnice s 2 lůžky, 2 přístýlky v denní části, koupelna s WC. Ručníky a povlečení jsou v ceně.
Mobilní domky Superior, plocha 32 m 2 , kapacita je celkem 6 osob (4 dosp. osoby +2 děti do 12 let), 2x ložnice, dětský pokoj pro 2 osoby, denní místnost, velká lednice s mrazákem, kompletně vybavená kuchyň, 2x koupelna se sprchou a WC, venkovní terasa s nabytkem, mikrovlnka, zdarma WiFi, SAT TV, parkování, v blízkosti je i venkovní bazén o ploše 24 m2 vždy pro 6 až 8 mobilních domků Superior.
Vybavení kempu: supermarket, pekařství, ambulance, upravená pláž s vlajkou Plava zastava, podmínky pro osoby tělesně postižené, možnost praní prádla (za příplatek), bezplatné WiFi v místě k tomu určeném, internet koutek na recepci (za poplatek)
Animace a zábava: komplex venkovních bazénů, dětská hřiště, denní i večerní animace pro děti i dospělé, zábavno-naučný eko park, 3 km dlouhá promenáda
Sport: tenisové kurty, půjčovna kol, zábavný sportovní program, hřiště pro volejbal, víceúčelové hřiště (házená, basket...), vodní sporty (přesné informace co je v ceně a co za poplatek dostanete na recepci kempu)
Povinné platby na místě: Pobytová taxa se platí na místě ve výši 0,85 - 1,1 Eur/os./den podle období, dítě 12-18 let platí polovic. • Závěrečný úklid - 35 Eur/MBH
Příjezd a odjezd: check in od 15.00 do 23.00 a odjezd od 7.00 do 10.00. Za předčasný check i nebo pozdní odjezd se platí poplatek 20-30 Eur podle sezony, splatné na místě!