Umag - Meliá Istrian Villas

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Meliá Istrian Villas

Vily Meliá Istrian Villas jsou součástí komplexu Sol Stella Maris. Komplex se nachází cca 2 km od centra města Umag, je obklopen mediteránskou zelení a překrásným parkem a leží podél mořského pobřeží. Tento komplex je rozdělen na samostatné 3 části: Meliá Istrian Villas, Sol Amfora a Sol Stella apartmány. Meliá Istrian Villas a APT Sol Amfora mají společné centrální parkoviště, z něhož dopravuje do jednotlivých vilek nebo apartmánů zavazadla recepce elektrickými vozíky.
Vybavení resortu : Restaurace á la carte, pizzerie, cukrárna, centrální restaurace, snack bary, kafé bary, 2 venkovní bazény pro dospělé a 2 pro děti s mořskou vodou. V komplexu je také pošta, bankomat, supermarket, obchody, ambulance, internetový koutek na recepci (bezplatné WIFI připojení k internetu v celém komplexu)
Ubytování: jednopodlažní luxusní vilky. Všechny vily jsou kompletně vybavené kuchyní, koupelnou se sprchou a WC, LCD SAT/TV, bezplatným internetem, klimatizací, trezorem.
Villa 2+2 - 43 m2 + 17 m2 terasa, dvoulůžková ložnice, sociální zařízení, kuchyň s denní místností a gaučem pro 2 osoby (vhodný pro 2 děti), terasa/zahrádka.
Villa 4+2 - 60 m2 + 17 m2 terasa, 2 dvoulůžkové ložnice, dvě sociální zařízení, kuchyň s denní místností a gaučem pro 2 osoby (vhodný pro 2 děti), terasa/zahrádka.
Stravování: bez stravy, možnost dokouoení polopenze- snídaně a večeře formou švédských stolů v restauraci Stella Maris (polopenzi musí čerpat všechny osoby v apartmánu) -v termínech do 3.6. a od 9.9. 2018 za 460,-Kč/osobu/den, v termínech 3.6.-9.9.2018 za 560,-Kč/osobu/den. Je také možnost dokoupení pouze večeří. Děti 5-13,99 let mají slevu 50% na stravování, děti do 4,99 let mají stravování zdarma.
Sport a zábava : bohaté celodenní a večerní animační programy pro dospělé a děti. Pro děti je zde několik klubů dle věku: Club 4 (od 8 měsíců do 4 let), Club 8 (5-8 let), Club 13 (9-13 let), Teenage Club (14-17 let), kluby fungují cca od poloviny června do konce srpna. Pro dospělé zde organizují různé sportovní a kulturní programy (např. jóga, pilates, aquaerobik), zábavné a hudební večery zajišťuje vnitřní sál a venkovní terasa. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové centrum, které má 15 tenisových dvorců (noční hraní tenisu, škola tenisu), minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, hřiště pro malou kopanou, půjčovna jízdních kol, vodní sporty. V blízkosti se nachází fotbalové hřiště, jezdecké centrum, potápěčské centrum. Dále je zde wellnes centrum „Acqua Chill Out komplex“ s vnitřním bazénem, whirlpoolem, kavárnou, relaxační zónou a terasou.
Pláže : přírodní , kamenité, betonové s upravenými plochami na slunění, pozvolný vstup do moře, vzdálené cca 100-500 m.
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 20% PŘI REZERVACI DO 31.1.2018 A 100% PLATBĚ 15.2.2018 ( platí pouze pro termíny 20.4.-14.6.2018
příjezdy možné každý den, min. počet 3 noci, v termínech 22.6.-2.9.2018 5 nocí
check in : od 14-23 hod, check out 10 hod

Poloha: 100 až 300 m od pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, restaurace, bazén, bazén pro děti, pizzerie, terasa, parkoviště, obchod, internet (WIFI), klimatizace, wellness.

Sport a zábava: tenis, plážový volejbal, stolní tenis, půjčovna kol, minigolf, Animační programy pro děti a dospělé, vodní sporty.

možnost dokoupení polopenze