Umag - Meliá Istrian Villas apartmány ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: vila Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Meliá Istrian Villas apartmány ****

Vily Meliá Istrian Villas jsou součástí komplexu Stella Maris, který se nachází cca 2 km od centra města Umag, je obklopen zelení a překrásným parkem a leží podél mořského pobřeží. Tento komplex je rozdělen na samostatné 3 části: Meliá Istrian Villas, apartmány Sol Amfora a apartmány Sol Stella. Část Meliá Istrian Villas má vlastní parkoviště (za poplatek), z něhož dopravuje do jednotlivých vilek zavazadla recepce elektrickými vozíky (zóna bez automobilů).

Meliá Istrian Villas jsou jednopodlažní luxusní vilky různých typů (naše CK nabízí 2 typy pro 4-6 osob). Všechny vily mají kompletně vybavenou kuchyň, sociální zařízení, LCD SAT/TV, telefon, bezplatný internet, klimatizaci, trezor. Internetový koutek na recepci, bezplatné WI-FI připojení k internetu v celém komplexu.

Možnost příplatku polopenze, ta se podává formou švédských stolů v restauraci Stella Maris a musí ji čerpat všechny osoby v apartmánu.

Villa 2+2 – 42 m2 + 17 m2 terasa, dvoulůžková ložnice, sociální zařízení, kuchyň s denní místností a gaučem pro 2 osoby (děti do 12 let), terasa. Vhodné pro 2 dospělé osoby a 2 děti.

Villa 4+2 – 58 m2 + 17 m2 terasa, 2 dvoulůžkové ložnice, dvě sociální zařízení, kuchyň s denní místností a gaučem pro 2 osoby (děti do 12 let), terasa. Vhodné pro 4 dospělé osoby a 2 děti.

Ve středisku jsou restaurace á la carte, pizzerie, cukrárna, centrální restaurace, kde se podává polopenze (v případě jejího dokoupení), snack bary, kafé bary. Dále jsou zde 2 venkovní bazény s mořskou vodou (jeden pro děti), lehátka a slunečníky jsou zdarma – omezený počet. Středisko také nabízí směnárnu, bankomat, obchod se smíšeným zbožím, obchod se suvenýry, ambulanci, internetový koutek na recepci, dětské hřiště. Možnost kotvení soukromých člunů a jachet (kapacita 80 lodí). Komplex zajišťuje bohatou celodenní a večerní animaci pro dospělé a děti (24.5.-11.9.). Pro děti je zde několik klubů dle věku: Club 4 (od 8 měsíců do 4 let), Club 8 (5-8 let), Club 13 (9-13 let) a Teenage Club (14-17 let), kluby fungují cca od poloviny června do konce srpna. Pro dospělé zde organizují různé sportovní a kulturní programy (např. jóga, pilates, aquaerobik, zumba), zábavné a hudební večery (od poloviny června do začátku září).

Poloha: do 500 m od moře

Dětská postýlka pro děti do 3 let (na vyžádání) - ZDARMA !!!

Možnost příplatku polopenze - ta se podává formou švédských stolů v restauraci STELLA MARIS, polopenzi musí čerpat všechny osoby v apartmánu.

Polopenze dítě do 5 let - ZDARMA !!!


MIMOŘÁDNOU SLEVU Z UBYTOVÁNÍ 15% V TERMÍNECH OD 8.8. DO 29.8.2020 (SPECIAL OFFER 2020-3). AKCE PLATÍ OD 24.7. DO 28.8.2020.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.