Umag - Park Umag kemp mobil home ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Park Umag kemp mobil home ****

Park Umag kemp mobil home

Kemp Park Umag je jedním z největších kempů v Chorvatsku, nachází se v severní části Istrie cca 9 km od města Umag. Kemp je obklopen středomořskou vegetací. Pláž u kempu je kamenitá, přírodní včetně betonových plat na slunění. Pláž je označena modrou vlajkou (ocenění čistoty pláží). V roce 2022 byla zrekonstruovaná část pláže Canova Bay. V kempu je hostům k dispozici: recepce, tradiční taverny, restaurace, café bary, snack bary, pizzerie, cukrárna, supermarket, pekárna, prodej čerstvých ryb, ambulance, směnárna, bankomat, za poplatek možnost praní a sušení prádla (jsou pro to určeny sanitární objekty), možnost kotvení malých člunů, masáže – obojí za poplatek.

Pro děti je zde bazén s terasou a zbrusu nový bazénový komplex s tobogánem, pirátskou lodí a dalšími vodními prvky. Pro nejmladší je zde velké pískoviště s hračkami, různé hry se zastřešeným prostorem ve stínu.

Velké množství sportovních vyžití – volejbal, basketbal, nohejbal, cyklistické stezky (do města Umag je to cca 30 minut jízdy na kole), v blízkosti tenisové kurty včetně tenisové školy. Hřiště jsou upravená, na upravené, měkké trávě, některá s přirozeným stínem. Většina hřišť má přípojky na elektřinu a vodu, zatímco pobřežní hřiště „Luxury Mare“ mají dokonce vlastní gril a sprchu. Na pláži je bohatá nabídka místních vodních sportů. Z vodních sportů se můžete věnovat windsurfingu, jízdě na šlapadlech, plavbě na kánoi a dalším. Kola si lze snadno půjčit prostřednictvím automatického systému půjčování klasických a elektrokol.

Kemp zajišťuje bohaté animační programy pro děti i dospělé (cca od poloviny června do konce srpna). Kemp poskytuje bezplatné WI-FI připojení v celém kempu – v oblastech kde je signál dostatečně silný.

Nabízíme zde ubytování v mobilních chatách pro 4-6 osob (4 dospělé osoby + 2 děti do 12 let).

MH CLASSIC: Mobilhome má ložnici s manželskou postelí, dětskou ložnici s oddělenými lůžky, koupelnu se sprchovým koutem a obytnou místnost s rozkládacím lůžkem včetně plně vybavené kuchyně (sada nádobí pro 6 osob, velká lednice s mrazákem). Vnitřek domu měří cca 24 m2, je zde i malý dvorek a parkovací stání. K vybavení patří klimatizace, satelitní TV, Wi-Fi a krytá dřevěná terasa se stolem a lehátky. Ložní prádlo a ručníky jsou zahrnuty v ceně a mění se týdně, další výměna prádla (více než 1x týdně) je zpoplatněna dle platného ceníku. Maximální kapacita: 4 dospělí + 2 děti (do 12 let). V mobilních domech Classic jsou domácí mazlíčci povoleni za příplatek. Pro domácí zvířata jsou vymezeny zvláštní prostory včetně pláže, sanitární prostor včetně sprch, musí být stále pod dozorem, nemají přístup na recepci, do restaurace a bazénu.

MH SUPERIOR: Mobilní domy Superior se nacházejí v bližší dostupnosti veškeré občanské vybavenosti kempu. Tento typ ubytování má bazén (24 m2), který je sdílený s 6-8 dalšími mobilními domy Superior. Ubytování se skládá z ložnice s manželskou postelí, dětského pokoje se dvěma lůžky, dvou koupelen s WC a sprchou a obytné místnosti včetně plně vybavené kuchyně s rozkládacím lůžkem (sada nádobí pro 6 osob, velká lednice s mrazákem, rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba). Vnitřek domu měří 32 m2, je zde i malý dvorek a parkovací stání. Zahrnuje bezplatné bezdrátové připojení k internetu, klimatizaci, SAT TV a krytou terasu se stolem a židlemi. Ložní prádlo a ručníky jsou zahrnuty v ceně a mění se týdně, další výměna prádla (více než 1x týdně) je zpoplatněna dle platného ceníku. Maximální kapacita: 4 dospělí + 2 děti (do 12 let). Celá zóna nových mobilních domů je vyzdobena ve středomořském stylu. V mobilních domech nejsou povolena žádná domácí zvířata.



Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol:

https://www.coloursofistria.com/en/biking/park-and-ride-umag

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, restaurace a lá carte, dětské hřiště.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol.

Maximální možná obsazenost mobilní chaty je 6 osob (doporučujeme maximálně 4 dospělé osoby a 2 děti).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % (VP 33/2023) !!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Středověké městečko UMAG je prvním turistickým střediskem na západní straně ISTRIE při cestě ze severu. Typické pro jeho okolí je členité pobřeží s mnoha poloostrůvky, borovými lesíky a bohatou středomořskou vegetací. Co se týče historie Umagu, tak jako celá Istrie i toto městečko náleželo Římanům. Jméno Umag je tedy původní jméno zakladatele města Umacuse. Okolí Umagu je bohaté na vinohrady, ze kterých se stáčí vynikající isterské víno. Umag je městečko plné kontrastů, kde se střetává stará i nová architektura a které s velkou vitálností nabízí své historické srdce.