Umag - Sipar Plava Laguna hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Sipar Plava Laguna hotel ****

Sipar Plava Laguna hotel

Hotel Sipar Plava Laguna se nachází cca 2 km od centra Umagu, ve středisku Punta, které je s centrem města spojeno krásnou, v noci osvětlenou, promenádou. Hotel Sipar leží přímo u moře. Pokoje jsou nekuřácké, dvoulůžkové, dvoulůžkové s přistýlkou a rodinné. Mají balkon, klimatizaci, SAT/TV, telefon, minibar, trezor, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, vysoušeč vlasů. Classic pokoje 18-19 m2, Classic Family pokoje 27 m2, Superior pokoje 22 m2, Premium pokoje 22-24 m2, Premium Family pokoje 27 m2, Connected pokoje jsou dva pokoje propojené vnitřními dveřmi, v každém pokoji koupelna, balkon, možnost přistýlky. Hotel má také pokoje přizpůsobené pro invalidy, které jsou v přízemí hotelu. K dispozici Vám je klimatizovaná restaurace s terasou, kde se podává polopenze, restaurace á la carte na pláži, lobby bar, snack bar u bazénu (otevřen od června do poloviny září), obchod se suvenýry a tiskem, bankomat, směnárna, 3 venkovní hotelové bazény s mořskou vodou (pro batolata, pro děti, pro dospělé),  lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (limitovaný počet), ručníky k dispozici za kauci, dětské hřiště. Hotel zajišťuje animaci kromě sobot, pro děti v Punta komplexu mini club 4-12  let; pro dospělé sportovní program – např. aqua-aerobic, různá cvičení; kulturní program (různé prezentace, ochutnávky vín - červenec, srpen), večerní program s živou hudbou. Mimo hlavní sezónu je animace v menším rozsahu.otel  

V roce 2022 byl  v sousedství vybudován nový bazénový komplex Punta s vodní plochou přes 600 m2 - bazén pro plavce s hloubkou 150 cm s hydromasážní částí, plocha cca 187 m2; dětský bazén 357 m2 se skluzavkami a vodními atrakcemi, hloubka 50 cm; krytý dětský bazének pro nejmenší s plochou 30 m2, spray park s vodotrysky a vodními hračkami, celá zóna je doplněna prostorou sluneční terasou s lehátky, slunečníky, závěsnými lehátky a baldachýny, zde je mini klub pro děti od 4 do 12 let  (kreativní práce, sportovní hry a soutěže, kulečník, taneční worshopy, výzkumné aktivity a další), množství sportovních aktivit a turnajů, Game room s hrami jako Play station, air hokej, stolní fotbal atp. Zábava u bazénu není jen pro děti, i dospělí si mohou užívat aktivity jako je ranní jóga, pilates, hry, aqua aerobic, animační týmy organizují i různá představení nebo letní kino pro celou rodinu. Občerstvení lze zakoupit a k posezení využít terasu a bufet Mare. 

Pláže jsou upravené, betonová plata nebo travnaté v borovém háji, část pláže písek, pozvolný vstup do moře, lehátka + slunečníky na pláži a sprchy za poplatek. Před hotelem je hydraulická plošina pro vstup invalidních osob do moře. Pláž je oceněna Modrou vlajkou. Ke sportovnímu vyžití slouží 3 tenisové dvorce, škola tenisu, vodní sporty, plážový volejbal, stanice Park & ​​Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol, běžecké stezky a další. Do města jezdí každých 30 min. turistický vláček. U hotelu je dobíjecí stanice pro elektromobily (1 x Tesla, 1 x EV).

Destinace

Středověké městečko UMAG je prvním turistickým střediskem na západní straně ISTRIE při cestě ze severu. Typické pro jeho okolí je členité pobřeží s mnoha poloostrůvky, borovými lesíky a bohatou středomořskou vegetací. Co se týče historie Umagu, tak jako celá Istrie i toto městečko náleželo Římanům. Jméno Umag je tedy původní jméno zakladatele města Umacuse. Okolí Umagu je bohaté na vinohrady, ze kterých se stáčí vynikající isterské víno. Umag je městečko plné kontrastů, kde se střetává stará i nová architektura a které s velkou vitálností nabízí své historické srdce.

Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol:

https://www.coloursofistria.com/en/biking/park-and-ride-umag

V termínu 26. - 29.5.2022 probíhá v Umagu ve sportovní dvoraně hudební festival Sea Star Festival 2022 , tedy je předpoklad v přilehlých ubytovacích zařízeních velkého pohybu osob a zvýšeného hluku.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: trezor na recepci , obchod s občerstvením, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, kosmetický salón, stojan na dobíjení elektromobilů.

Sport a zábava: tenisové dvorce, vodní sporty, škola tenisu.

DÍTĚ DO 5 LET BEZ LŮŽKA V 1/2 POKOJI (C2BN, P3BM, S3BP) SE 2 DOSPĚLÝMI OSOBAMI (NA VYŽÁDÁNÍ) - ZDARMA !
Pouze v případě, že je dítě bez lůžka (se stravou) a to se dvěma dospělými osobami v 1/2 pokoji nebo se 2 dospělým osobami a starším dítětem na přistýlce v 1/2+1 pokoji - na vyžádání - nebudou akceptovány případné reklamace z důvodu omezeného místa.

Dětská postýlka (pro dítě do 3 let, na vyžádání) - ZDARMA.

DÍTĚ DO 12 LET NA PŘISTÝLCE V 1/2 POKOJI (P3BM, S3BP) SE 2 DOSPĚLÝMI OSOBAMI - ZDARMA !!!

Pokoje 1/4 (1/2+2) CLASSIC FAMILY (FS4BP, F4BM) - je pokoj pro 2 dosp. os. a 2 děti (1. místnost - manželská postel, 2. místnost - rozkládací křesla)

Pokoj 1/4 (2/2)+2 SUPERIOR CONNECTED (V4BP2) - jsou dva pokoje spojené vnitřními dveřmi, 2 koupelny, 2 balkony, v každém pokoji je ještě rozkládací křeslo (možnost přistýlky, doporučujeme spíše do 18 let), AŽ 4 DĚTI DO 12 LET ZDARMA!

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.