Umag - Sol Umag hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Sol Umag hotel ****

Hotel Sol Umag residence se nachází cca 1 km od centra města Umag, ve středisku Punta, skládá se z hlavní budovy a depandance (Residence Sol Umag).

Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové nebo dvoulůžkové s přistýlkou, typu Classic nebo Premium. Všechny pokoje mají klimatizaci/topení, LCD SAT/TV, telefon, minibar, trezor, vysoušeč vlasů, bezplatné WI-FI připojení k internetu. Balkon mají některé pokoje (viz ceníková tabulka).

Hosté mají k dispozici centrální restauraci, aperitiv bar, restauraci á la carte, snack bar u bazénu, plážový bar, dále je zde recepce, směnárna, bankomat, internetový koutek na recepci (zdarma), kadeřnický salón, obchod se suvenýry a tiskem, také je zde kongresové centrum. Hotel nabízí 2 venkovní bazény se sladkou vodou – jeden pro děti a jeden pro dospělé. Lehátka a slunečníky u bazénu v ceně (omezený počet). Bezplatně hosté mohou využívat fitness studio a vnitřní bazén (uzavřen od června do poloviny září). Je zde nové wellness centrum „Istrian Relax Village“ - vířivky, sauny, relaxační místnost s pohledem na moře, solárium, masáže (služby wellness centra jsou zpoplatněné). Hotel zajišťuje celodenní animaci pro dospělé a děti (cca od konce června do začátku září). Pro děti ve věku 5-12 let je zde mini klub, pro dospělé sportovní aktivity (např. jóga, pilates, aquaerobik) a různé programy, prezentace apod, zábavné večery (živá hudba, různé zábavné programy).

Pláže jsou kamenité, upravené s pozvolným vstupem do moře, přímo před hotelem betonová terasa s lehátky a slunečníky (za poplatek).

Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, škola tenisu, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, vodní sporty (např. windsurfing, parasailing, jízda na banánu, půjčovna šlapadel, kánoí, motorových člunů apod.) – vše za poplatek.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, konferenční místnost, kosmetický salón, parkování.

Dětská postýlka na předchozí vyžádání pro děti do 3 let - ZDARMA !!!

Domácí zvířata nejsou povolena.

Pokoj 1/2 Classic bez balkonu (E2PF(1) a C2P) - pouze při obsazení pokoje 2 dosp. os. a dítětem do 9 let, které spí na lůžku s rodiči (jen jedno dítě na pokoji) - na vyžádání.

Pokoje typu C2BP a C2BN jsou pouze dvoulůžkové, pokoje C3BP a C3BN mají možnost přistýlky.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.1.2019 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20 % (VP 33/2019)!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 15.3.2019 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15 % (VP 33/2019)!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.