Umag - Stella Maris - mobilní domky, 7 nocí, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Stella Maris - mobilní domky, 7 nocí, příjezd denně

Poloha: Do 500 metrů od pláže

Stravování: vlastní : Mobilní domky Stella Maris se nacházejí vedle stejnojmenného prázdninovém resortu Stella Maris, cca 2 km od centra Umagu. Ubytování je v moderních mobilních domcích maximálně pro 6 osob (4 dosp. + 2 děti do 12 let.). V rámci resortu je mnoho sportovního vyžití (za poplatek i zdarma), možnost stravování v restauracích, pizzerii, kd ispozici jsou bary, kavárny, obchod, pekárna,
Ubytování: moderní mobilní domek Superior (4+2 osoby), velikost 32-34 m2, 2x ložnice (1x oddělená lůžka, 1x manželská postel), denní místnost s rozkládacím gaučem, kompletně vybavená kuchyň, chladnička, myčka nádobí, 2x koupelna se sprchou, WC, terasa se zahradním nábytkem, SAT TV, klimatizace, WiFi, sejf. V ceně je povlečení a ručníky a také 1 parkovácí místo.
Pláž, sport: oblázková, kamenitá i písečná pláž v resortu Stella Maris (různé pláže vzdálené od cca 300 m z kempu) bazény, sportovní vyžití v rámci resortu (stolní tenis a plážový volejbal zdarma), mini golf, plážový půjčovna kol, vodní sporty za poplatek, tenisové kurty (13 kurtů, antuka i beton - za poplatek)
Bazény: bazénový komplex - bazén pro děti, baby bazén, , bazén pro dospělé, vodní hřiště pro děti, slunečníky a lehátka na pláži za poplatek
Domácí mazlíček: pes je možný za příplatek 13 Eur/den - nutno nahlásit při rezervaci, psi mají vymezený prostor pro koupání, k dispozici jsou psí sprchy. Pes musí být vždy pod dohledem majitele, nesmí volně běhat po kempu. pes nesmí do restaurace, k bazénům, do recepce.
Povinná platba na místě: závěrečný úklid MBH - 30 Eur/domek
Pobytová taxa se taktéž platí na recepci při příjezdu - 1,10 Eur/os./den, dítě 12-17,99 let platí polovic.
Check in od 15 do 23.00 hod., check out od 7.00 do 10.00 hod. Upozornění: předčasný příjezd nebo pozdní odjezd je zpoplatněn částkou 30 Eur.