Vis - Issa hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vis - Issa hotel ***

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, terasa, internetový kout, restaurace.

Sport a zábava: tenisové dvorce, minigolf, potápění, hřiště pro míčové hry.

Domácí zvířata nejsou povolena.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Issa hotel: Hotel Issa se nachází cca 600 m od trajektového přístaviště na okraji malebného starobylého městečka Vis na ostrově Vis. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky.

Typově je hotel a jeho interiér včetně pokojů staršího data. Pokoje jsou vybaveny SAT/TV, telefonem, koupelnou, vysoušečem vlasů, klimatizací, balkonem do parku nebo na mořskou stranu, V hotelu jsou také rodinné pokoje (1/3+1), které jsou na vyžádání. 

Hostům je k dispozici restaurace s velkou zastřešenou terasou s výhledem na Visský záliv, aperitiv bar, TV místnost, internetový koutek, trezor na recepci, parkoviště. Společné prostory hotelu jsou klimatizované. Přímo před hotelem jsou upravené štěrkové pláže s přírodním vstupem do moře, sprchy na pláži jsou za poplatek (na mince). Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 100 m od hotelu. Cca 200 m od hotelu je centrální sportoviště, kde jsou tenisové dvorce, hřiště pro míčové hry, minigolf. K dispozici je také potápěčské centrum. I v nejvyšší sezóně najde každý host své klidné místo na pláži a večer se naopak po malé procházce stane součástí rušného života přístavního městečka.

Destinace: Městečko a přístav, ve východní části severního pobřeží ostrova Visu, v hlubokém Visském zálivu. Středisko zemědělství a vinohradnictví, vinařství, rybolovu. Vis má krásné čisté moře. Pěkná oblázková pláž je na severní straně poloostrůvku Prirovo. U hotelu Issa je upravená pláž (navezené oblázky a místy vybetonovaná plošina na slunění). Za nejkrásnější pláž ve městě se pokládá zátoka Grandovac na východní straně Visské zátoky. Vis má velmi dobré podmínky pro vodní sporty: jachting, windsurfing, potápění, podmořský rybolov. Dále jsou zde cyklistické stezky na ostrově Vis. Z dalších sportů je to např. paragliding (klub Kaleb) - konají se zde i závody na mezinárodní úrovni.

Issa hotel - BUS: Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus na ostrov Vis nezajíždí, trajektem z přístavu Split cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer z přístaviště Vis do místa ubytování ve městečku Vis na ostrově Vis NENÍ ZAHRNUT V CENĚ (hotelové společnosti jej neposkytují). Klienti si vše zajišťují sami svépomocí a platí na místě (využití místní taxi služby, místní hromadné dopravy).   Do hotelu Issa, který je vzdálený cca 750 m od přístavu Vis, je možné po ulici Šetalište Apolonija Zanelle dojít pěšky.