Vodice - Angeli hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vodice - Angeli hotel ***

Poloha: do 450 m od moře

Vybavení: klimatizovaná restaurace, parkování, centrum města.

Sport a zábava: tenisové dvorce, minigolf, vodní sporty, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, půjčovna šlapadel.

Domácí zvířata nejsou povolena

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA !

Angeli hotel: Vila Angeli se nachází v klidné vilové čtvrti v letovisku Vodice. Je to menší rodinný hotel se zahradou, který tvoří hlavní a vedlejší budova.

Pokoje jsou dvoulůžkové s možností skládací přistýlky se SAT/TV, malou ledničkou, stropním ventilátorem, klimatizací, WI-FI, koupelnou a balkonem. Dvoulůžkové pokoje jsou malé a v případě přistýlky, upozorňujeme na stísněný prostor v pokoji.

Klientům je k dispozici recepce, klimatizovaná restaurace, venkovní terasa, venkovní bazén, parkoviště. Oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 400 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek, je zde možnost sportovního vyžití: vodní a plážové sporty, půjčovna loděk, šlapadel a skútrů, škola potápění, tenis, minigolf, v okolí se nacházejí kavárny, restaurace, bary a obchody, bohaté denní i noční kulturně-společenské vyžití v centru města, vzdáleném cca 800 m. Lákavým cílem procházek je přístav, kde kotví řada jachet a výletních a rybářských lodí.

Destinace: Známé turistické letovisko rozprostírající se v malebné zátoce, leží přibližně 15 km severně od Šibeniku. Veselé a hlučné přes den a přitom tiché, čarovně okouzlující při západu slunce - to je Vodice. Lákavým cílem procházek je marina, kde kotví řada jachet, výletních a rybářských lodí, oblíbené je rovněž tržiště s rozsáhlou nabídkou ovoce a zeleniny. Letovisku rovněž nechybí promenády, upravené pláže, úzké uličky, ani sportovní a společenské vyžití.