Vodice - Imperial Park hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vodice - Imperial Park hotel ***

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, sauna, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, konferenční místnost, masážní salón, pivnice, večerní klub, dětská herna.

Sport a zábava: fitness studio, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění, vodní sporty.

DÍTĚ DO 3 LET - BEZ LŮŽKA ZDARMA.

Dítě do 6 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Imperial Park hotel: Hotel Imperial se nachází v borovém háji v blízkosti oblázkové pláže cca 1 km od centra města Vodice. Je ideálním místem pro strávení rodinné i romantické dovolené.

Moderně zařízené pokoje mají balkon na mořskou stranu nebo do parku, manželskou postel nebo oddělená lůžka, možnost přistýlky, LCD SAT/TV, klimatizací/vytápěním, WI-FI, minibar, trezor, vysoušeč vlasů, telefon, psací stůl, balkon 5 m2. Pokoje Superior do parku mají velikost 24 m2, koupelnu se sprchou; pokoje Superior  moře 24 m2, koupelnu s vanou; pokoje Standard Economy se nacházejí v annexu (třípatrová budova bez výtahu spojená s hlavní hotelovou budovou krytou chodbou), mají 21 m2, koupelnu se sprchou, několik je vybaveno pro vozíčkáře - bez možnosti přistýlky.

Hostům je k dispozici recepce, klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, TV místnost, snack bar, terasa v blízkosti moře, krytý vyhřívaný bazén. Je zde vybudován nový venkovní bazén s moderními lehátky (otevřen dle počasí, cca 15.6.-15.9.) s pool a snack barem. Hotel nabízí v hlavní sezoně bohatý zábavní program, animace pro děti i dospělé, k dispozici fitness, tenisové kurty, možnost výletů do blízkých národních parků (NP Krka, NP Kornati).

Destinace: Známé turistické letovisko rozprostírající se v malebné zátoce, leží přibližně 15 km severně od Šibeniku. Veselé a hlučné přes den a přitom tiché, čarovně okouzlující při západu slunce - to je Vodice. Lákavým cílem procházek je marina, kde kotví řada jachet, výletních a rybářských lodí, oblíbené je rovněž tržiště s rozsáhlou nabídkou ovoce a zeleniny. Letovisku rovněž nechybí promenády, upravené pláže, úzké uličky, ani sportovní a společenské vyžití.