Vodice - Slavica vila - apartmány v soukromí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vodice - Slavica vila - apartmány v soukromí ***

Známé turistické letovisko rozprostírající se v malebné zátoce, leží přibližně 15 km severně od Šibeniku. Veselé a hlučné přes den a přitom tiché, čarovně okouzlující při západu slunce - to je Vodice. Lákavým cílem procházek je marina, kde kotví řada jachet, výletních a rybářských lodí, oblíbené je rovněž tržiště s rozsáhlou nabídkou ovoce a zeleniny. Letovisku rovněž nechybí promenády, upravené pláže, úzké uličky, ani sportovní a společenské vyžití.

Poloha: do 500 m od moře

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Jedno dítě do 7 let bez lůžka - ZDARMA !!!


10 % sleva na výlety do NP Krka a NP Kornati zakoupené na místě v agentuře !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.4.2022 SLEVA 5% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Slavica vila - apartmány v soukromí

Vila Slavica v letovisku Vodice se nachází cca 450 m od oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře a betonových ploch na slunění, v blízkosti hotelu Imperial. Nejbližší obchod je vzdálen cca 400 m, restaurace cca 400 m, centrum města cca 1 km. Parkování v blízkosti vily. Vila nabízí ubytování v apartmánech pro 2-4 osoby, které jsou umístěné v 1.-2. patře. Hosté mají k dispozici zahradní gril, ale venkovní posezení je privátní, tedy ugrilované dobroty je nutné konzumovat v apartmánu či na balkóně/terase apartmánu, kde mají hosté své posezení. 

1/3 APT má třílůžkovou ložnici, obývací místnost s vybaveným kuchyňským koutem, SAT/TV, koupelnu, klimatizaci, balkon s přístupem přes chodbu, WIFI.   

1/3+1 APT má třílůžkovou ložnici, obývací místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 osobu, SAT/TV, koupelnu, klimatizaci, balkon, WI-FI.