Živogošće - Sensimar Adriatic Beach Resort ALL INCLUSIVE - Akce 5 dní/4 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Živogošće - Sensimar Adriatic Beach Resort ALL INCLUSIVE - Akce 5 dní/4 noci

Poloha: nově zrekonstruovaný hotel, který se nachází na klidném místě v malé vesničce Živogošće jižně od Makarské v těsné blízkosti oblázkové pláže. Hotel je určen pouze pro osoby od 16 let. Hotel disponuje 266 pokoji.
Vybavení hotelu: vstupní hala s recepcí, klimatizované společenské prostory, restaurace, plážová restaurace, aperitiv bar, pool bar, kavárna, terasa, směnárna, WI-FI, výtah, parkoviště -7 Eur/den/auto - platba na recepci (cena v roce 2017).
Ubytování: 2lůžkové mají sprchu a WC, balkon s přímým nebo bočním výhledem na moře, SAT TV, minibar, zařízení na přípravu kávy a čaje, fén, sejf, telefon. Suite Swim up mají přímý vstup do bazénu+terasu, denní místnost, SAT TV, mini bar, koupelnu, WC, fén + vlastní exkluzivní bio kosmetiku, kávovar, klimatizaci, župan a pantofle, láhev vína při příjezdu.
Stravování: POLOPENZE - snídaně a večeře formou švédských stolů nebo ALL INCLUSIVE - snídaně formou bufetu (7:00 - 10:00), oběd formou bufetu (12:30 - 14:30), večeře formou bufetu (19:00 - 21:30). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (pivo, víno, minerální voda, džus, káva, čaj). Občerstvení ve vybraných barech a restauracích v hotelem stanovený čas.
ALL INCLUSIVE zahrnuje tyto služby: ubytování, snídaně, pozdní snídaně, oběd, občerstvení v baru u bazénu, večeře v "Dalmatino" bufet restaurace nebo večeře v "Culinarium" v a la carte restauraci (od 4 nocí pobytu), půlnoční občerstvení, nápoje v hotelových barech a restauracích, WiFi na pokoji a v hotelu, občerstvení z pokojového Mini baru (denně doplňovaný), sportovní aktivity, spa & sauna, použití bazénu, animační programy, občerstvení na uvítnou - Welcome drink.
Pláž : oblázková, cca. 2 km dlouhá, lemovaná borovicemi, přístup k pláži po schodech.
Sport a zábava: venkovní bazén s mořskou vodou, jacuzzi, stolní tenis, volejbal, fitness, aquaerobic, masáže (za poplatek), sportovní hřiště, vodní sporty, potápění, výlety (za poplatek), živá hudba.
Hotel pouze pro osoby starší 16 let. Domácí mazlíčci nejsou dovoleni. Parkování - 7 Eur/den/auto - platba na recepci.
Check in 15:00 check out 12:00
minimální pobyt 3 noci, v období od 12.10. do 15.12. 2018 a od 15.1. do 2.5. 2019 platí zimní ceník, minimum je 1 noc.

Poloha: Do 50 m od pláže

Vybavení: recepce, směnárna, restaurace, kavárna, terasa, letní terasa, vodní sporty, terasa s hudbou, parkoviště, klimatizace, výtah, jacuzzi.

Sport a zábava: volejbal, stolní tenis, fitness, aerobic, šlapadla, terasa na slunění, bazén, vodní aerobic, potápění, šnorchlování, šlapadla, vodní sporty.