Hurghada - Tropitel Sahl Hashees

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Tropitel Sahl Hashees

Tropitel Sahl Hasheesh

Nově otevřený pětihvězdičkový hotel Tropitel Sahl Hasheesh s výbornou polohou u vlastní, písečné pláže, se nachází v oblasti Sahl Hasheesh, 14 km jižně od Hurghady. Vysoký standard služeb, přátelský personál a také široká nabídka doplňkových aktivit je zárukou příjemného strávení jak relaxační, tak i aktivní dovolené v rámci hotelového resortu. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií a také náročným klientům hledajícím odpovídající servis. Luxusní hotel v nově vystavěném letovisku Sahl Hasheesh vás zaujme nejen krásným výhledem na Rudé moře, ale také svým kvalitním servisem, 24hodinovým all inclusive a lázeňskými službami.

Ubytování

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha či vana, WC, fén, toaletní potřeby), povlečením ze 100% bavlny, individuálně řízenou klimatizací, vysokorychlostním připojením k internetu, telefonem, sat TV, trezorem, minibarem (při příjezdu zdarma naplněn vybranými nealkoholickými nápoji, voda doplňována denně), balkónem nebo terasou.

Pokoje typu Superior mají navíc v koupelně župan a pantofle, dále ovocný koš při příjezdu a 1 x za pobyt doplnění nealkoholických nápojů v minibaru.

Club pokoje mají navíc v koupelně župan a pantofle, dále láhev vína a ovocný koš při příjezdu, 1 x za pobyt večeře v restauraci Little Buddha včetně zajištěné dopravy, set pro přípravy kávy a čaje.

Rodinné pokoje mají 2 oddělené ložnice.

Stravování

All inclusive - snídaně, pozdní snídaně, obědy, svačiny, večeře a půlnoční občerstvení formou bufetu. Zmrzlina podávána během dne Místní alkoholické a nealkoholické nápoje k dispozici 24 hodin denně.

Vybavení hotelu

Pětipodlažní hotel disponuje vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí, směnárnou, výtahy, lobby barem, hlavní restaurací "Palm Restaurant", 3 ala carte restauracemi (italská, mexická a indická), bazénovým snack barem, plážovým barem, orientální kavárnou s vodní dýmkou, obchodní pasáží (minimarket, obchod se suvenýry, butik, zlatnictví, autopůjčovna), dvěma konferenčními místnostmi, společenskou místností s TV, internetovým koutkem, prádelnou, čistírnou, tanečním sálem, diskotékou, amfiteátrem, parkovištěm. Lázeňské centrum a centrum zdraví nabízí masáže, saunu, parní lázeň, turecké lázně, kosmetické procedury, fitness centrum s tělocvičnou.

Aktivity

V areálu se nachází tří bazény (2 jsou v zimě vyhřívané), samostatná venkovní jacuzzi, dětský bazén, sluneční terasa a bar - lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma. Pro sportovní aktivity je připraven tenisový kurt, multifunkční hřiště (volejbal, basketbal, minifotbal), herna (šipky, kulečník, stolní tenis, video hry), plážový volejbal, potápěčské centrum či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlování, potápění). Pro děti je připraven mini klub (4-12 let), dětský bazén, herna, hřiště, diskotéka, speciální dětské menu v restauraci a různé animační programy a soutěže během dne.

POUZE PRO LETY S AIR CAIRO

ZDARMA změna termínu všem osobám, které jsou uvedeny na jedné smlouvě o zájezdu do Egypta pokud je některý z klientů pozitivní na Covid-19 před odletem do Egypta, nebo má nařízenou karanténu lékařem či hygienou. Je nutno doložit písemným potvrzením. Nutno zrušit, či změnit alespoň 24 hodin před odletem, pokud tak nebude učiněno, mohou být aplikovány storno poplatky vč. poplatků za změnu letenek.

COVID- 19

Při příletu na letiště v Hurghadě se musíte prokázat negativním výsledkem PCR testu, ne starším jak 72 hodin, případně podstoupit PCR test na místě za cca 30 dolarů. Vízová povinnost je prozatím zrušena.

Po návratu českých občanů z těchto zemí platí povinnost před vstupem na území ČR oznámit tuto skutečnost příslušné krajské hygienické stanici vyplněním elektronického Příjezdového formuláře , předložit oznámení hraniční nebo pobytové kontrole a do 5 dnů od vstupu na území ČR se na vlastní náklady podrobit RT-PCR testu na SARS CoV-2, a to pokud orgán ochrany veřejného zdraví v individuálních případech osob nerozhodl o jiných karanténních opatřeních. Výsledek testu je pak nutné oznámit dané hygienické stanici. Povinnost podrobit se na vlastní náklady RT-PCR testu na přítomnost SARS-CoV-2 lze splnit také předložením negativního výsledku RT-PCR testu na přítomnost SARS-CoV-2, který byl proveden v členském státě EU a není starší než 72 hodin. Výsledek testu se v takovém případě předkládá bezprostředně po vstupu na území ČR místně příslušné krajské hygienické stanici. Výjimku z testování mají osoby mladší 5 let.

Zdroj a více informací :
https://www.mzv.cz/jnp/cz/udalosti_a_media/tiskove_zpravy/x2020_04_25_rozcestnik_informaci_k_cestovani.html


Zvýšená hygienická opatření – dezinfekce zavazadel po příjezdu, před check-in je cestujícím měřena teplota, stravování – výběr z menu, a la carte nebo jídlo s sebou, bufet i postmix – servírovaný hotelovým personálem, žádné snacky ve veřejných prostorách, ubytování a veřejné prostory - odstraněny dekorativní předměty, restaurace – max 6 osob u stolu, pokud se jedná o 1 rodinu, preferované venkovní stolování, shisha není povolena, omezené plážové aktivity, hotelové bazény – pravidelné dezinfekce lehátek, vířivka, sauna pára, masáže dočasně mimo provoz, fitness centrum – po použití hosta kompletně dezinfikováno, potápěčské centrum – dezinfikují veškeré vybavení, dětský klub – maximální počet dětí ve skupině je 8, primárně venkovní aktivity, diskotéka uzavřena.

Veškeré služby v hotelu mohou být ovlivněny opatřením proti šíření COVID 19

Poloha: Egypt

Pláž: Písečná pláž s korálovým podložím, která je oddělena pouze místní promenádou, se nachází přímo u hotelového resortu (doporučujeme obuv do vody) – lehátka, slunečníky, matrace a osušky jsou zdarma. Na pláži se nachází bar, sprchy a sociální zařízení.

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html

Destinace: Hurghada byla založena začátkem minulého století jako rybářská vesnice. Dnes je to největší rekreační oblast a letovisko v Egyptě. Jedná se o táhlý, dvacetikilometrový pás hotelových komplexů při pobřeží Rudého moře. Většina hotelů má svoji vlastní část pláže, která je vyhrazen a pouze jejich hostům. Pláže jsou písčité a většinou je tu zajištěn plážový servis. Milovníci klidu a soukromí by určitě měli navštívit blízké ostrovy, které nabízí odlehlé malé soukromé pláže. V Hurghadě naleznete luxusní restaurace i malé typicky arabské kavárny, nákupní střediska, trhy, kluby, bary i kasina. Hurghada je také lázeňským městem. Turisti sem jezdí na poznávací zájezdy i ozdravné pobyty.
Hurghada osloví milovníky vodních sportů, potápění, šnorchlování, golfu, ale i nočního života. Potápěči zde objevují velké množství krásných útesů s bohatým a pestrobarevným podmořským životem. Milovníci podmořského světa by si neměli nechat ujít návštěvu muzea a akvária, kde je k vidění kompletní kolekce flory a fauny Rudého moře.
Hurghada má strategickou polohu vzhledem k historickým památkám a je tedy vhodným výchozím bodem pro podnikání výletů do okolí. Za návštěvu jistě stojí Luxor, Gíza, Karnak či Káhira.Letovisko Hurgada je velmi živé a plné zábavy. Nejvíce ožívá v nočních hodinách, kdy se lidé scházejí v barech, nočních podnicích, restauracích, v hotelích a nebo přímo na pláží. Na plážích se pořádají party naplněné letní romantickou atmosférou, hudbou a tancem až do ranních hodin