Bohol - Filipíny

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Popis zájezdu

Bohol - Filipíny

Panglao Nature Island Resort ****, Bohol

luxusní resort leží na ostrůvku Panglao. V základní nabídce jsou bungalovy superior s výhledem do zahrady, bungalovy de luxe s výhledem na moře a bungalovy s jacuzzi na vyžádání a za příplatek. Vybavení: restaurace, 2 bary, konferenční,

Vybavení

restaurace, 2 bary, konferenční centrum,

Pláž

písečná, s bílým korálovým pískem před hotelem,

Zábava a sport

bazén, fitness, sauna, masáže, biliár, šipky, šachy a stolní tenis, potápěčské centrum, půjčovna kajaků a windsurfů, půjčovna horských kol, relaxační lázně,

Stravování

snídaně, možnost stravování a la carte,

Vybavení pokojů

nastavitelná klimatizace, koupelna s WC a fénem, telefon, TV, rychlovarná konvice, pokojový trezor, balkón či terasa,

Na pokoji max. 3 osoby.


Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY: Odlet z Prahy - Ruzyně. Odbavení na letišti 1,5 hod. před odletem.
2. den: MANILA: Snídaně v letadle. Odpoledne přílet do Manily, hlavního města Filipín. Transfer do hotelu, ubytování. Večerní individuál ní prohlídka města. Po znáte pevnost San tiago, kostel sv. Augustina a čtvrť Makati.
3. den: MANILA - BOHOL: Snídaně. Odpoledne transfer na letiště, odlet na ostrov Bohol do městečka Tagbilaran. Transfer do resortu. Ubytování.
4. - 8. den: BOHOL: Snídaně. Volný čas na velmi poklid ném, tropickém ostrově Bohol. Ostrov je oblíben především mezi vyznavači klidné a odpočinkové dovolené, pro své podmořské krásy je vyhledáva ným cílem potápěčů. Doporučujeme celodenní výlet po ostrově, který je známý svým jedinečným přírodním úkazem - zcela pravidel nými Chocolates Hills.
9. den: BOHOL - MANILA: Snídaně. Transfer na letiště a odlet do Manily. Pokračování letu Manila - Hongkong - Praha. Doporu ču jeme k zájezdu při návratu připojit třídenní (2 noci) pobyt v Hongkongu.
10. den: PŘÍLET DO PRAHY: