6denní Provence: Cannes,Nice,Gourdon,St. Tropez - Putování po Azurovém pobřeží a Provence

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

6denní Provence: Cannes,Nice,Gourdon,St. Tropez - Putování po Azurovém pobřeží a Provence

Putování po Azurovém pobřeží a Provence

Objevujte voňavou Provence, která nabízí spoustu úžasných míst k navštívení. Nevynecháte ani záliv St. Tropez, známý z filmu Četník ze St. Tropez, nebo přístavní město Cannes, kde se každoročně pořádá mezinárodní filmový festival.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 2x ubytování v hotelu** s vlastní koupelnou
  • 2x kontinentální snídaně
  • služby průvodce
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pobytová taxa včetně parkování 10 € /os./noc
  • vstupy v rámci programu


Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd z ČR v dopoledních hodinách (z Prahy okolo 14:00 hod.).
2. den: Nice, Francouzská riviéra: V ranních hodinách přijedete do Nice, které je metropolí Francouzské riviéry . Navštívíte květinový a ovocný trh a projdete se po Starém městě, kde se nachází park s vyhlídkou nad městem - ideální místo pro odpočinek. Odpoledne volný program, možnost koupání v moři. Večer odjezd na hotel.
3. den: Záliv St. Tropez, Port Grimaud, plavba lodí: Přemístíte se do zálivu St. Tropez-Ramatuelle , městečka známého jako místo posledního odpočinku herce Gérarda Philipa . Projdete se malebnými uličkami a hřbitovem s hrobem a školou Gérarda Philipa. Omrknete i známou četnickou stanici St. Tropez . Projdete se přes platanový háj vás zavede do přístavu s množstvím přepychových jachet, ale také s řadou pouličních malířů a umělců. Poslední zastávka bude v Port Grimaud - luxusním lagunovém přístavním městečku, známém také jako Francouzské Benátky . Těšit se můžete na projížďku lodí a případné koupání na nedaleké pláži . Večer návrat na hotel.
4. den: Cannes, Lerinské ostrovy, promenáda La Croisette: Poslední den strávíte v Cannes , kde vás čeká procházka uličkami historického centra na kopec s pevností a vyhlídkou . Projdete se také krytou provensálskou tržnicí, festivalovým palácem a promenádou La Croisette . Budete mít možnost využít fakultativního výletu lodí na Lerinské ostrovy - tady se nachází pevnost na ostrově St. Marguerite , kde byl vězněn známý „Muž se železnou maskou“. Ve zbytku dne bude možnost koupání a odpočinku. Večer odjezd do ČR přes Itálii a Rakousko.
5. den: Návrat do ČR: Návrat do ČR v poledních hodinách.