Francie / Bretaň s výlety

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: privát Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Francie / Bretaň s výlety

Nejsvéráznější oblast Francie vás okouzlí spanilostí svého pobřeží s divokými útesy a zářivými písčitými plážemi, burácivým příbojem, majáky, pozoruhodnými ostrůvky i hebkou krajinou vnitrozemí s tajuplnými stopami dávných civilizací.

Také nemáte rádi poznávací zájezdy ve formě "koňských dostihů", kdy trávíte dny v poklusu a památky se vám míhají před očima jak krajina za okny rychlíku? Zde jste tedy na správném místě..........

Stravování: snídaně

kontinentální snídaně, večeře si připravujeme individuelně ve vybavené kuchyni domu, nebo společně grilujeme při posezení na zahradě.

Doprava: autokarem

doprava pohodlným klimatizovaným mikrobusem, odjezd z Prahy, Berouna, Rokycan a Plzně. Minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 7.

Ubytování: privát

francouzský venkovský dům v Chateauneuf Du Faou, dvojlůžkové ložnice

Program zájezdu

1. den: odjezd z Prahy přes Plzeň a Rozvadov
2. den: příjezd do Francie , ubytování, osobní volno
3. den: snídaně, odjezd na prohlídku kláštera Mont St.Michel , odpoledne velmi zachovalé městečko St.Malo - starobylé pirátské město, návrat na ubytování, nocleh.
4. den: snídaně, Brest a pobřeží Atlantiku, nocleh.
5. den: snídaně, Quimper, po pobřeží Atlantiku - poloostrov Penmarch, večer návrat na ubytování, nocleh.
6. den: snídaně, odjezd na prohlídku Rennes - hlavního města Bretaně
7. den: snídaně, výlet bretaňským vnitrozemím – kalvárie v Pleybenu, tajemný les Huelgoat a jeskyně krále Artuše , nocleh
8. den: poloostrov Quiberon, Carnac - menhiry a dolmeny, možnost lodního výletu na Belle - Ile, návrat na ubytování, nocleh
9. den: po snídani odjezd do Paříže, individuální program do večerních hodin, večer odjezd do ČR, se zastávkou u katedrály v Remeši.
10. den: příjezd do ČR v odpoledních hodinách