Paříž

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paříž

Kouzlo města nad Seinou sílí již více než dva tisíce let a již více než dva tisíce let přidávají králové, císaři a prezidenti Francie, klenoty do kulturní pokladnice, jakou Paříž bezesporu je. Pojeďte s námi poznat tuto metropoli - římské posádkové město, město universitní, sídlo středověkých panovníků, město revoluce, císařství a republiky, město módy a elegance, klenotnice kultury a umění, ale také město Villonovo, Hugovo, Verlainovo, Šímovo, Kubínovo. Poznejte s námi Paříž, za jejíž krásou jezdí miliony turistů z celého světa.

Doprava: letecky

Praha

Ubytování: hotel ***

Ubytování je zajištěno pařížské čtvrti Levallois-Perret, téměř na hranici centrální Paříže a 20 min. pěšky k Vítěznému oblouku a dalším památkám města, v hotelu*** ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Možnost ubytování 3. osoby na přistýlce bez slevy.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy do Paříže dle letového řádu, transfer na ubytování. Prohlídka čtvrti Montmartre, náměstí malířů Place du Tertre, krásná bazilika Sacré-Coeur, náměstí Pigalle, Moulin Rouge. Individuálně nebo s průvodcem večerní město.
2. den: Paříž, celodenní prohlídka hlavních pamětihodností města s průvodcem - Vítězný oblouk, Champs Elysées, přes náměstí Concorde pokračujeme k Opeře a k ostrovu La Cité - katedrála Notre Dame, Sainte Chapelle, Justiční palác, Prefektura. Individuální volno v Latinské čtvrti (kavárničky, restaurace, nákupy nebo vznešený Pantheon, Sorbonna a Lucemburské zahrady). Večerní fakultativní projížďka lodí po Seině s neobvyklým pohledem na pařížské památky.
3. den: Po snídani odjedeme na fakultativní výlet k prohlídce zámku a zahrad Versailles - symbol francouzských králů, demonstrující bohatství a velikost francouzské monarchie (příměstský vlak RER cca 10 €). V pozdních odpoledních hodinách navštívíme Invalidovnu a podvečerní Eiffelovu věž.
4. den: Dopoledne rozloučení s Paříží, návštěva muzea Louvre, individuální volno, odpoledne transfer na letiště a odlet do Prahy.