Paříž - Paříž s návštěvou Versailles a muzea Louvre

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paříž - Paříž s návštěvou Versailles a muzea Louvre

Paříž s návštěvou Versailles a muzea Louvre

Jedinečná Paříž vám nabízí mnoho - romantická zákoutí, noční plavbu po řece Seině kolem zlatě se blyštící Eiffelovky, obchody na Champs-Élysées, obrazy slavných umělců v Louvru i procházku křivolakými uličkami Montmartru.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 1x ubytování v hotelu** s vlastní koupelnou
  • 1x kontinentální snídaně
  • vjezd do Paříže 300 Kč (12 €)
  • služby průvodce
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pobytová taxa včetně parkování 10 € /os./noc
  • vstupy v rámci programu


Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd z ČR v odpoledních hodinách.
2. den: Paříž - město lásky: Přijedete do Paříže a vydáte se na okružní jízdu kolem nejstarší pařížské univerzity Sorbonny , Pantheonu, Lucemburských zahrad, boulevardu Saint Michel, římských lázní Cluny, boulevardu Saint Germain, Justičního paláce, mostu Pont Neuf, Louvru, Musée d’Orsay, Poslanecké sněmovny, mostu Alexandra III, Invalidovny s možnou fotopauzou, É cole Militaire a Champ-de-Mars. Zastavíte se u Eiffelovy věže , nejvýznamnější francouzské pamětihodnosti, a dle vašeho uvážení vystoupáte až do nejvyššího patra. Také se svezete vyhlídkovou lodí po Seině a projdete se po Champs Élysées s Vítězným obloukem, kde budete mít volno na možné nákupy a občerstvení v pravé pařížské kavárně. Zamíříte na náměstí Svornosti, k Tuilerijským zahradám, chrámu Madeleine a k Muzeu parfémů Fragonard, kde si prohlédnete expozici o výrobě a historii parfémů s možností vyzkoušení jednotlivých vůně a zakoupení originálních francouzských parfémů za tovární ceny. V podvečerních hodinách odjezd na ubytování na okraji Paříže.
3. den: Versailles, Paříž: Přejedete do Versailles a prohlédnete si barokní rezidenci krále Slunce Ludvíka XIV. s mnoha nádhernými sály, v čele se známou Zrcadlovou síní. Navštívíte také rozsáhlé zahrady se spoustou soch, fontán, nebo uvidíte Velký a Malý Trianon. Vždy o víkendu jsou fontány v činnosti, a tak se před vašimi zraky odehraje jedinečné představení vodního muzikálu . Do Paříže se přemístíte příměstským vlakem a navštívíte Louvre . Poté se projdete kolem Palais Royale do čtvrti Grand Boulevards, budovy Burzy, Opéry Garnier a po pařížských bulvárech, kde můžete absolvovat zážitkovou prohlídku v muzeu voskových figurín Musée Grévin. Ve večerních hodinách se vydáte okružní jízdou autobusem až do čtvrti Montparnasse , kde navštívíte nejvyšší mrakodrap Paříže Tour Montparnasse, Nebe Paříže, kde zažijete jedinečný výhled na osvětlenou noční Paříž. Odjezd do ČR ve večerních hodinách.
4. den: Příjezd do ČR: Návrat do ČR v dopoledních hodinách.