Risoul-Vars - Chalety des Rennes

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Risoul-Vars - Chalety des Rennes

NEPŘEHLÉDNĚTE: Chalety vyšší kvality! Sedačková lanovka u komplexu!

Skipas: Skipas Vars (1650 - 2750 m) platí na lyžařskou oblast Vars se 110 km sjezdovek a je zahrnutý v ceně pobytu. Skipas Risoul-Vars pro celou lyžařskou oblast La Foret Blanche (180 km sjezdovek je v jednání). Využívání běžeckých tratí se skipasem zdarma, bez skipasu za poplatek.Nevyžaduje se foto ani kauce.

Místo pobytu a poloha: Vars (1.900 m) tvoří 4 části: Vars Saint Marcellin, Vars Sainte Catherine, Vars Sainte Marie a hlavní centrum zimních sportů, Vars Les Claux. Chalety se nachází v části Fontbonne, cca 200 metrů od sjezdovky, obchodů (mini-market, restaurace, bary, lyžařské obchody) a 450 m od centra Les Claux.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce

Doprava: vlastní

Vlastní.
Za příplatek lze v některých termínech (leden, březen) objednat autobusovou dopravu. Informujte se v našich kancelářích.

Ubytování: apartmán

Les Chalets des Rennes - komplex okouzlujících menších moderních chaletů s 2, 3 a 4-pokojovými apartmány pro 4 až 8 osob poskytuje maximální komfort a pohodlí. Všechny apartmány mají k dispozici balkón nebo terasu. Apartmán T2 APT-4 pro 4 osoby (32 m2) - obývací místnost s pohovkou rozložitelnou na dvojlůžko nebo 2 samostatná lůžka, LCD-TV, kompletně zařízený kuchyňský kout (lednice, myčka nádobí, el.sporák se 4 plotýnkami, trouba), ložnice s manželskou postelí, koupelna, samostatné WC, balkón a lyžárna. Duplex apartmán T3 APT-6 pro 6 osob (46 m2) - obývací a jídelní prostor s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými rozkládacími lůžky, LCD TV a plně vybavený kuchyňský kout s troubou, myčkou, lednicí a 4 elektrickými deskami, kabina s palandou, sprcha a WC. Nahoře: samostatná ložnice s manželskou postelí, koupelna a samostatné WC. Lyžárna a balkon. Duplex apartmán T4 APT-8 (61m2) - obývací a jídelní prostor s dvoulůžkovými nebo dvěma samostatnými rozkládacími lůžky, LCD TV a plně vybaveným kuchyňským koutem s troubou, myčkou, lednicí a 4 elektrickými plotýnkami, kabina s palandou, WC. V přízemí: 2 samostatné ložnice, 1x s manželskou postelí, 1x se dvěma oddělenými lůžky, koupelna, samostatná WC + sprcha. Lyžárna a balkon. Parkování: venkovní i kryté zdarma (1 auto/apartmán)