Risoul-Vars - Rezidence Myrtilles **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Risoul-Vars - Rezidence Myrtilles **

Skipas: Skipas Vars (1650 - 2750 m) platí na lyžařskou oblast Vars se 110 km sjezdovek a je zahrnutý v ceně pobytu. Skipas Risoul-Vars pro celou lyžařskou oblast La Foret Blanche (180 km sjezdovek je v jednání). Využívání běžeckých tratí se skipasem zdarma, bez skipasu za poplatek.Nevyžaduje se foto ani kauce.

Místo pobytu a poloha: Vars Le Claux (1.500m): rezidence se 30 apartmány jen 150 m od sjezdovky a 100 m od obchodů s kvalitním servisem. Její umístění v srdci resortu nabízí jednoduchý přístup k obchodům i nabízeným aktivitám.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Ubytování: apartmán

Rezidence s renovovanými prostornými apartmány, velmi dobře vybavenými. Ke každému apartmánu uzamykatelný ski box. Některé apartmány mají balkón nebo terasu. Studio ST-2 (18 m2): pro 2 osoby, obývací místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, TV, plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnou troubou, lednicí a 2plotýnkovým sporákem, sprchový kout, oddělené WC.Studio ST-4 (23-28 m2): pro 4 osoby, obývací pokoj s jídelnou a dvěma rozkládacími pohovkami pro 1 osobu, TV, plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnou troubou, lednicí a 4plotýnkovým sporákem, sprchový kout, oddělené WC a kabina s patrovou postelí.  Apartmán T2, APT-4 (24-32 m2): pro 4 osoby, obývací pokoj s jídelnou a dvěma rozkládacími pohovkami pro 1 osobu, TV, plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnou troubou, lednicí a 4plotýnkovým sporákem,  ložnice s manželskou postelí, sprchový kout a WC. Apartmán T2, APT-6 (34-42 m2): pro 4 osoby, obývací pokoj s jídelnou a dvěma rozkládacími pohovkami pro 1 osobu, TV, plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnou troubou, lednicí a 4plotýnkovým sporákem,  ložnice s manželskou postelí a kabina s patrovou postelí, sprchový kout a WC.