Valmeinier / Valloire - Residence Lumieres de Neige

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Valmeinier / Valloire - Residence Lumieres de Neige

Residence je tvořena 3 sousedícími budovami; apartmány jsou nabízeny bez rozlišení, tedy bez konkretizace budovy, ve které jsou umístěny

Poloha: Valmeinier 1800, centrum - 400 m, skiareál Valmeinier / Valloire - 50 m

Vybavenost a služby: recepce / malá lobby / wi-fi připojení k internetu* (jen v budově A), úschovna lyží, výtah, veřejné parkoviště (ve vzdálenosti 50 m), garážová stání* (výška vjezdu 190 cm; počet míst omezen; rezervace nutná předem)

Sport a relaxace: biliár* (jen v budově C), stolní fotbal* (jen v budově C)

Výhody a nevýhody:

  • již lety prověřená a každoročně velmi žádaná residence
  • poloha v blízkosti sjezdovky, ve svahu s pěkným výhledem do údolí
  • finančně velmi příznivá nabídka ubytování
  • pěkné, celkem prostorné a účelně vybavené apartmány
  • minimální zázemí a téměř nulová vybavenost residence pro relaxaci po lyžování


Ubytování: apartmán

Pokoje: 1 až 3, lůžka: 3 až 8, vybavení: TV*, myčka nádobí, trouba či mikrovlnka, kávovar. Studio 4 - 20 m² - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, neuzavřené zvýšené patro v rámci obývacího pokoje s manželskou postelí, sociální zařízení, zpravidla balkon či terasa. Bilo 5 - 24 m² - 1 ložnice s manželskou postelí či 2 samostatnými lůžky či palandou a případně 1 dalším samostatným lůžkem, obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládacím gaučem pro 2 osoby (možno i typ "šuplík") a případně rozkládacím křeslem na lůžko pro 1 osobu, sociální zařízení se sprchou či vanou, zpravidla balkon či terasa; některé apartmány jsou dvoupodlažní. Bilo 6 - 30 m² - 1 ložnice s manželskou postelí, 1 malá ložnice či kabina s palandou, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby (možno i typ "šuplík") či 2 samostatnými lůžky, 1x či 2x sociální zařízení se sprchou či vanou, zpravidla balkon či terasa. Trilo 8 - 44 m² - 1 či 2 ložnice s manželskou postelí šíře 140 cm, 1 či 2 kabiny s palandou, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby (možno i typ "šuplík") či 2 samostatnými lůžky, 2x sociální zařízení (1x se sprchou, 1x s vanou), zpravidla balkon či terasa.