Serre Chevalier - Res. Bois des Coqs

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Serre Chevalier - Res. Bois des Coqs

Skipas: Skipas Serre Chevalier 6denní je v ceně pobytu a platí na celou oblast Serre Chevalier (250 km sjezdovek) včetně skibusu a dále na 1 den v každém ze středisek Montgenevre & Sestriere (Via Lattea - Mléčná Dráha), Les 2 Alpes, Alpe d´Huez, Puy Saint Vincent. Mezi těmito středisky není skibusové spojení. Nevyžaduje se foto ani kauce.

Místo pobytu a poloha: Chantemerle (1.350 m), jedna ze čtyř hlavních částí celé oblasti Serre-Che, která se táhne v údolí řeky Guisane od východu na západ. Jednotlivá střediska celé oblasti - Briancon, Chantemerle, Villeneuve a Le Monétier les Bains - jsou propojená lanovkami, sjezdovkami a bezplatným skibusem v údolí. Rezidence Bois des Coqs se nachází 400 m od lanovek a sjezdovek, 100 m od zastávky skibusu Chantemerle, 300 m od obchodů,  400 m od centra a 150 m od zastávky skibus express.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: apartmán

V rezidenci Bois des Coqs jsou k dipozici studia se skříňkou na lyže, obývací pokoj, TV,  jídelní částí a kompletně zařízenou kuchyňskou linkou (myčka nádobí, lednice, el.sporák, mikrovlnná nebo mini trouba, kávovar, nádobí), koupelna nebo sprchový kout a WC. Jednopokojová studia ST-2 (17 m2) pro 2 osoby s dloulůžkovým gaučem, ST-4 (26-28 m2) pro 4 osoby s rozkládací pohovkou pro dvě osoby a patrovou postelí ve výklenku, s balkónem.Parkování: venkovní zdarma.