Serre Chevalier - Res. Jardin Alpin

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Serre Chevalier - Res. Jardin Alpin

Skipas: Skipas Serre Chevalier 6denní je v ceně pobytu a platí na celou oblast Serre Chevalier (250 km sjezdovek) včetně skibusu a dále na 1 den v každém ze středisek tzv. Velké Galaxie: Les 2 Alpes, Alpe d´Huez, Puy-Saint-Vincent a Mléčná Dráha (Sestriere). Mezi těmito středisky není skibusové spojení. Nevyžaduje se foto ani kauce.

Místo pobytu a poloha: Villeneuve (1.400 m), jedno ze čtyř hlavních středisek celé oblasti ležící v údolí řeky Guisane orientovaném od východu na západ. Celá oblast je lanovkově propojena stejně jako bezplatným skibusem. Rezidence a chalety se nachází cca 250 m od lanovek a 300 m od centra střediska.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Ubytování: apartmán

Rezidence a chalety Alpin Jardin nabízí ubytování ve studiích a apartmánech pro 3 až 8 osob.
1pokojové studio ST-3 a ST-4 pro 3 resp. 4 osoby s obývací místností s pohovkou rozložitelnou na dvojlůžko nebo dvěma samostanými lůžky a další postelí resp. palandou, kompletně zařízená kuch. linka, koupelnu/WC.
3pokojový apartmán 3P APT-6 pro 6 osob (40-50 m2), obývací místnost s pohovkou rozložitelnou na dvoujlůžko, jídelnou a kompletně zařízenou kuchyní (lednice, el.vařič, trouba, myčka nádobí) a balónem nebo terasou. Ložnice s manželskou postelí + ložnice se dvěmi samostatnými lůžky. Koupelna/WC oddělené.
4pokojový apartmán 4P APT-8 pro 8 osob, obývací místnost s pohovkou rozložitelnou na dvoujlůžko, jídelnou a kompletně zařízenou kuchyní (lednice, el.vařič, trouba, myčka nádobí), 2x ložnice - mohou být v patře (jedna s manželskou postelí a jedna se dvěmi samostatnými lůžky), koupelna, WC oddělené, další ložnice s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými, druhá koupelna se sprchou a WC.
Parkování: venkovní zdarma.