Silvestr v Paríži, Versailles a Fontainebleau.VÍTÁME ROK 2021 POD EIFFELKOU,JEN ZA 2.799 Kč A TAXY!

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Silvestr v Paríži, Versailles a Fontainebleau.VÍTÁME ROK 2021 POD EIFFELKOU,JEN ZA 2.799 Kč A TAXY!

Garance nejlepší ceny v CR A SR !!! Odjezdy z celé CR !!!

Opakujeme oblíbený zájezd z minulých let. Na prelomu roku poznáte Paríž i královské zámky v jejím okolí ! Po celé tři dny budete nasávat atmosféru Silvestrovské Paríže na nejznámejších místech tohoto romantického mesta nad Seinou i v okolí Paríže na krásných zámcích !

UBYTOVÁNÍ V HOTELU PREMIERE CLASSE = POKOJE S VLASTNÍM PRÍSLUŠENSTVÍM ! (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLECNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBE!)


Stravování: bez stravy

2x KONTINENTÁLNÍ snídaně možná za příplatek 280,- Kč

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR - odjezdová místa viz níže v programu zájezdu !!!

Ubytování: hotel

3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!), 1- a 2-lůžkový pokoj za příplatek !

Program zájezdu

1. den: ! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! NOVINKA ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Nepoužíváme hotely Formule F 1 se společnými WC a sprchami na chodbě !
Odjezdy z celé ČR !!!
Supersilvestr v Paříži - bezva LAST MINUTE za 2.799,- Kč !!!
(včetně návštěvy zámků a měst Versailles a Fontainebleau !) - SUPER SLEVA !!!
Teploty v Paříži v tomto období: + 4 až + 10 stupňů !
Vítáme rok 2021 pod Eifelkou !
Opakujeme úspěšný zájezd z předchozích let ! Po celé tři dny budete nasávat atmosféru Silvestrovské Paříže na nejznámějších místech tohoto romantického města nad Seinou i okolí !
Program zájezdu:
28. 12. :
Ve 12.30 hodin odjezd z Nového Boru, ve 13.30 hodin z Liberce, ve 14.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 16 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Hradce Králové ve 14 hodin, z Plzně od výstaviště v 17.30 hodin, v 09.30 z Ostravy, v 11.00 z Olomouce, ve 12.30 z Brna, ve 13.45 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem do Francie.

2. den: 29. 12. :
Dopoledne příjezd do Paříže, Eifelova věž, projížďka lodí po Seině, Vítězný oblouk, procházka po Champs Elyseés, náměstí Svornosti , Tulerijské zahrady, Louvre nebo muzeum d´Orsay, vpodvečer osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

3. den: 30. 12. :
Po snídani odjezd na prohlídku bývalého letního královského sídla - zámku Fontainebleau /známá Galerie Františka I., Míčovna, kaple a dalších interiéry/ se zahradami, volno na individuální prohlídku centra města s pěšími zónami a stylovými kavárnami, v poledních hodinách odjezd do Versailles na prohlídku královského zámku Versailles /známý Zrcadlový sál, Sál bitev, královské a královniny komnaty a další interiéry/. Prohlídka zámku a zahrad. Po prohlídkách krátké osobní volno ve Versailles i s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/.

4. den: 31. 12. Silvestr :
Po snídani odjezd na prohlídku moderní čtvrtě La Defense, v poledních hodinách přejezd do blízkosti Pantheonu, prohlídka, Lucemburské zahrady, Senát, Latinská čtvrť, Notre Dame, Radnice, Pompidou Centre, Montmartre, bazilika Sacre Coeur, náměstí malířů, Moulin Rouge, Pigale, účast na Silvestrovské oslavě a novoroční přípitek na Champs Elyseés nebo u Eifelovy věže v bezprostředním kontaktu s milióny návštěvníků Paříže z celého světa do časných ranních hodin ! Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

5. den: 1. 1. Nový rok :
Mezí 2. a 3. hodinou ranní odjezd z Paříže. Tranzit Francií a Německem do ČR.. Ve večerních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 19 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
60 – 80 EURO na vstupy a drobné suvenýry i na drobné výdaje na odpočivadlech při průjezdech Německem. Vstupy: Eiffelova věž 10 – 14 EURO, loď 10 EURO, Louvre a Museé d´Orsay po 10 EURO, Versailles-zámek 12-15 EURO, zahrady cca 11 EURO, Fontainebleau zámek cca 12 EURO, Pantheon 12 EURO, metro a lanovka 8 EURO.
Cena zájezdu: 2.999,- Kč
/původní cena 6.590,- Kč !/
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava oběma směry nebo další sedačka : 2.699,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu luxusním busem (VIDEO, KLIMA, WC) , 2 x nocleh v hotelu Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) ve 3-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-za příplatek 2- a 1-lůžkový pokoj, průvodce, pojištění CK.
Příplatky:
komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny:140 Kč, 2-lůžkový pokoj: 360,- Kč za osobu = celkem 720,- Kč, 1-lůžkový pokoj: 1.440,- Kč, kontinentální snídaně: 2 x140,- = 280,- Kč/os.. !!!
Příplatek za rezervaci místa v busu 290,- Kč/os. NEPOVINNÝ !
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !