Mahogany Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mahogany Hotel

Mahogany Hotel a Residence se nalézá na konci poloostrova Verdure mezi Basse Terre a Grande Terre v divoké tropické zahradě u oceánu. Je to ideální místo pro Vaši dovolenou, každý si zde najde něco pro sebe – můžete zde jen tak relaxovat nebo provozovat extrémní sporty – záleží jen na Vás.
Šarm hotelu a jeho okolí dělá z tohoto místa něco unikátního, zvláště pak pokud budete zde obdivovat nádherný východ slunce.
Hotel nabízí několik druhů ubytování – nejvíce (46) má dvoulůžkových pokojů, za příplatek je možné si objednat jeden z 10 pokojů "duplex" nebo jeden ze 4 pokojů "suites", kde může trávit dovolenou až šest osob.
Každý pokoj nabízí individuální klimatizaci, kabelovou televizi, sejf, zařízenou koupelnu se sprchovým koutem a WC, terasu se stolem a židlemi, kuchyňku. Pokoj "duplex" má navíc jeden pokoj. Pokoje "suites" mají obývací pokoj, jídelnu, dva pokoje a dvě koupelny, v jedné z nich najdete i jacuzzi.
V areálu najdete 3 bazény, které se rozkládají na ploše 500 m2, jeden z nich je určen pro děti. Samozřejmostí jsou plážová lehátka a slunečníky, které Vám pomohou s ochranou před přílišným sluníčkem.
Příznivci sportu zde naleznou možnost hrát plážový volejbal, malou tělocvičnu, pétanque, stolní tenis i cvičení aqua aerobiku.