Amsterdam letecky

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Amsterdam letecky

V Amsterdamu jste z Prahy letadlem dříve, než po D1 v Brně. Tak co si užít o víkendu tohoto uvolněného města? Projít se kolem amsterdamských kanálů, obhlédnout pověstné bleší trhy, nakouknout do čtvrti Červených luceren nebo si vybrat nějaké krásné diamantové náušnice.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy do Amsterdamu . Ubytování v hotelu v odpoledních hodinách. Později odpoledne a v podvečer společná procházka Amsterdamem . Fakultativně je možné využít projížďku po grachtech (kanálech), které městu dodávají neopakovatelnou atmosféru, stejně jako starobylé uzoučké domy na jejich březích. Kanály ze 17. století, které kolem dokola obepínají centrum města, byly dokonce v roce 2010 zapsány na seznam kulturního dědictví UNESCO.
2. den: Tento den se nejprve vydáme do centra města na náměstí Dam s Královským palácem a Novým kostelem, kde kontrastem ke shonu hlavních tříd jsou tichá, romantická zákoutí, kanály lemované měšťanskými domy nebo oku lahodící barevná krása květinových trhů. Pak si budete moci vybrat: Buď můžete zvolit polodenní výlete do Zaanse Schans nebo návštěvu některého z četných amsterdamských muzeí . Van Gogh muzeum s nejucelenější sbírkou Van Goghových děl, Rijks muzeum se slavnou Noční hlídkou od Rembrandta, Muzeum Anny Frankové, židovské dívky, která se zde ukrývala před nacisty, unikátem je Námořní muzeum, ke kterému patří i opodál kotvící kopie trojstěžníku Holandské Východoindické společnosti z počátku 18. století, jehož paluby si můžete rovněž prohlédnout.
3. den: V průběhu dne odjezd na letiště. Odlet zpět do Prahy.