Brusel, Amsterdam, Keukenhof - Brusel, Amsterdam, Zaanse Schans a park Keukenhof

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Brusel, Amsterdam, Keukenhof - Brusel, Amsterdam, Zaanse Schans a park Keukenhof

Brusel, Amsterdam, Zaanse Schans a park Keukenhof

Projedete se lodí po vodních kanálech, ochutnáte místní sýrové a rybí speciality, poznáte krásy Amsterdamu, rozkvetlý park Keukenhof, skanzen Zaanse Schans a jako bonus navštívíte Brusel a jeho památky.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 2x ubytování v hotelu*** s vlastní koupelnou
  • 2x bufetová snídaně
  • služby průvodce
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pobytová taxa včetně parkování 10 € /os./noc
  • vstupy v rámci programu


Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd v odpoledních hodinách s nočním tranzitem přes Německo.
2. den: Belgie - Brusel: Příjezd do Bruselu , hlavního města Belgie. V rámci prohlídky města se podíváte do katedrály svatého Michala a svatého Guduly . Projdete se po náměstí Grande-Place s měšťanskými domy ze 17. století, které je zapsáno na seznamu UNESCO. Projdete se přes nejstarší obchodní pasáž v Evropě k nejznámější bruselské sošce Manneken Pis (česky známé jako Čůrající chlapeček). Bude také individuální volno, které můžete věnovat například prohlídce Královského muzea výtvarných umění nebo Technického muzea. Ve večerních hodinách příjezd na hotel.
3. den: Holandsko - Keukenhof, Zaanse Schans, Gouda: Navštívíte skanzen Zaanse Schans s větrnými mlýny a dřevěnými domy ze 17. a 18. století. Proniknete do historie tradičních řemesel - uvidíte výrobu dřeváků a sýrů. Sýry můžete také ochutnat a zakoupit. Kolem poledne se přesunete se do Keukenhofu - největšího květinového parku v Evropě. Má rozlohu 32 ha a nabízí 15 km chodníků kolem květinových záhonů . V případě špatného počasí můžete navštívit 20 interiérových výstav květin. Večer odjezd na hotel. Po cestě proběhne návštěva města Gouda , který se proslavil stejnojmenným sýrem. Proběhne krátká prohlídka historického cestra.
4. den: Holandsko - Amsterdam: Následně se autobusem přemístíte do hlavního města Amsterdamu , kde uvidíte například historické centrum kolem Náměstí Dam, Královského paláce a Nieuwe Kerk . Projedete se lodí po vodních kanálech , tzv. „grachtech". Ve volném čase můžete navštívit Říšské muzeum, Muzeum Van Gogha nebo vyhlášený květinový trh. Ve večerních hodinách odjezd zpět do ČR.
5. den: Příjezd do ČR: Příjezd do ČR v dopoledních hodinách.