Costa Fortuna - Belgie, Skotsko, Anglie, Německo (IJmuiden)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Costa Fortuna - Belgie, Skotsko, Anglie, Německo (IJmuiden)

Interiér zrenovované lodi Costa Fortuna odkazuje na dobových fotografiích na slavnou historii italských námořních lodí. Ve vstupním atriu se vznáší mezi barevnými lampiony čínský drak. Výběr z více typů kajut poskytne 3 500 pasažérům možnost vybrat si optimální variantu. Samoobslužná restaurace Cristoforo Colombo nabízí skvělé pokrmy u několika bufetových pultů. Příjemnou atmosféru navodí piano bar Conte Rosso. Milovníky sportů potěší čtyři bazény, běžecká dráha a multifunkční hřiště. K relaxaci slouží vířivky, lehátka na horní otevřené palubě, fitness centrum s panoramatickým výhledem na moře a wellness s lázeňskými procedurami.

Wellness, sport, koupání: Lázeňský areál (masáže, sauna, pára, solárium). Posilovna, multifunkční sportovní hřiště, venkovní joggingový pruh. 3 venkovní bazény, tobogán, brouzdaliště, 5 vířivek.

Zábava: Divadelní show, diskotéka, hudba k poslechu i tanci, kasino, obchodní galerie, internetový koutek, karetní salonek, knihovna, videohry (za poplatek).

Pro děti: Dobře vybavené herny a 4 kluby s organizovanou zábavou podle věku dětí.

Komunikační jazyk na palubě: Italština, angličtina, němčina.

Stravování: plná penze

Snídaně, oběd i večeře o několika chodech se podávají v hlavních restauracích s obsluhou, k dispozici je zároveň samoobslužná restaurace se širokou nabídkou jídel. Specializované restaurace jsou za příplatek. V cenovém programu Basic je plná penze bez nápojů, v programu Comfort v kajutách kat. Classic jsou rozlévané nápoje k obědu a večeři, v programu Comfort v kajutách kat. Premium a v apartmá je all inclusive.

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 3 přistýlek. Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV, minibar, šatní skříň, kosmetický stolek, telefon, vysoušeč vlasů, trezor. Ubytování v prostornějších apartmá je komfortnější a váže se k němu speciální servis včetně exkluzivního nápojového balíčku all inclusive Intenditore.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den IJmuiden (Nizozemí)-17:00
2. den Zeebrugge (Belgie)08:0018:00
3. den na moři
4. den Belfast (Irsko)09:0020:00
5. den Greenock (Velká Británie)08:0018:00
6. den Oban (Velká Británie)08:0018:00
7. den na moři
8. den Invergordon (Velká Británie)08:0018:00
9. den South Queensferry (Velká Británie)09:0020:00
10. den Newcastle upon Tyne (Velká Británie)07:3016:30
11. den Harwich (Velká Británie)09:00-
12. den Harwich (Velká Británie)-20:00
13. den na moři
14. den Bremerhaven (Německo)08:0017:00
15. den IJmuiden (Nizozemí)08:00-