Květinové korzo, Amsterdam, Keukenhof a Tulipány

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Květinové korzo, Amsterdam, Keukenhof a Tulipány

Barevné pole plné tulipánů.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Polička, Litomyšl, Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady a Praha.

Ubytování: hotel ***

Hotel, dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím. Příplatek za jednolůžkový pokoj 2 850,- Kč.

Program zájezdu

1. den: Pdjezd v odpoledních hodinách. Noční přesun do Holandska.
2. den: KEUKENHOF – největší světová květinová zahrada tulipánů, narcisů, hyacintů a dalších květin, stromů, rybníčků a fontán. JARNÍ KVĚTINOVÉ KORZO – květinový průvod. Jedná se o průvod alegorických vozů z tisíců řezaných květů. Toto korzo patří k tomu nejkrásnějšímu a nejvoňavějšímu, co můžete v Holandsku spatřit a zažít.
3. den: ROTTERDAM – třetí největší přístav světa, prohlídka města (chrám sv. Vavřince), projížďka lodí po přístavu, návštěva věže Euromast – vysoká 185 m, kombinací výtahů vyjedeme až na vrchol s krásným výhledem na přístav a moře a půl Holandska. DELFT – prohlídka typického holandského městečka, návštěva manufaktury na výrobu Delftské fajance. BAD SCHEVENINGEN – světoznámé rekreační přímořské středisko.
4. den: VOLENDAM – rybářská vesnice se starobylým centrem čítajícím mnoho malých rybářských domků. ALIDA HOEVE – na rodinné sýrové farmě ze 17. století se seznámíte s tradiční výrobou sýrů Edam a Gouda. Možnost ochutnávky i zakoupení sýrů. AMSTERDAM – korunovační a největší město Holandska. Malebné město na řece Amstel proslulé kanály, galeriemi s obrazy nejslavnějších mistrů a kosmopolitní atmosférou. Je jednou z nejnavštěvovanějších evropských metropolí. Možnost projížďky na vyhlídkové lodi po grachtech, exkurze do brusírny diamantů, prohlídka Říšského muzea. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.
5. den: Návrat v dopoledních hodinách.