Květinové korzo a Den krále v Amsterdamu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Květinové korzo a Den krále v Amsterdamu

park Keukenhof - Marken - Volendam - Zaanse Schans - Amsterdam

Doprava: autokarem

Nástupní a svozová místa v ČR zdarma: Praha, Plzeň, Brno, Svitavy, Litomyšl, V.Mýto, Holice (Chrudim), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady

Ubytování: hotel ****

Ubytování je zajištěno u Volendamu v hotelu Van Der Valk**** s bazénem, krytým bazénem, fitness studiem a wellness zónou ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, klimatizací. Možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce bez slevy.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR v podvečerních hodinách.
2. den: V ranních hodinách příjezd do největšího a nejslavnějšího květinového parku Keukenhof , kde každý rok na 32 ha vykvete kolem 6 miliónů cibulovin, především různorodých tulipánů, narcisů a hyacintů. Právě v dubnu je vše v plném květu, park hraje všemi barvami a jedná se tak o nezapomenutelný zážitek. V odpoledních hodinách projede kolem parku světově proslulé Květinové korzo, přehlídka alegorických vozů ozdobených květinami všeho druhu, tentokrát na téma „Svoboda“. V podvečerních hodinách přejezd na hotel u Volendamu, kde budete obě noci ubytování, možnost relaxace a využití služeb 4* hotelového komplexu.
3. den: Hned ráno navštívíme sýrovou farmu v okolí Volendamu a dozvíme se vše o výrobě holandských sýrů, ochutnávka s možností nákupu. Přejedeme do Markenu, rybářského městečka s dřevěnými domečky na kůlech. Fakultativně se přeplavíme lodí přes Markermeer, původně mořský záliv, dnes jezero, do Volendamu. Volendam je další klenot Holandska, historické rybářské městečko, staré centrum s malebnými domečky. K největším atrakcím města patří tradiční kroj, který si můžete vyzkoušet, ale doporučujeme zde ochutnat i místní rybí speciality.
4. den: Po snídani odjedeme do Zaanse Schans , skanzenu s větrnými mlýny, kde je soustředěno vše, co byste chtěli v Holandsku vidět. Zbytek dne strávíme prohlídkou Amsterdamu. Tento den se slaví Den krále, kdy se celé město obléká do oranžové barvy a je nádherně vyzdobeno, projdeme přes náměstí Dam, zavítáme na bleší trhy, v centru města probíhá mnoho koncertů a zábavného programu a tak si tento den užijeme “živo“ velkoměsta, na počest krále. Ve večerních hodinách odjezd zpět do ČR.
5. den: Návrat do ČR v dopoledních hodinách.