Přitažlivé Holandsko a romantická Belgie - SUPER SLEVA 42 % - jen 5.490,- Kč !

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Přitažlivé Holandsko a romantická Belgie - SUPER SLEVA 42 % - jen 5.490,- Kč !

Na začátku podzimu Vás opět zveme do zajímavého Holandska i do největších belgických měst - zveme Vás do nejznámějších míst této nejníže položené země i do sousední romantické země Belgie !

Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!

V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!

Stravování: snídaně

servírovaná v ceně !

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR bez příplatku - odjezdová místa v programu zájezdu !!! V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!

Ubytování: hotel **

hotel minimálně 2*

Program zájezdu

1. den: ! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND
! Ubytování vždy v hotelu min. 2*, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Odjezdy z celé ČR a bez příplatku !!! V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!
Opakujeme úspěšný zájezd do Beneluxu ! Přitažlivé Holandsko a romantická Belgie !
Program zájezdu:
1. den : Ve 14 hodin odjezd z Nového Boru, dále ve 14.45 z Liberce, v 15.30 z Mladé Boleslavi, v 15.00 z Hradce Králové, v 17.00 Prahy, ve 18.30 z Plzně, ve 11.00 z Ostravy, ve 12.30 z Olomouce, ve 14.00 z Brna, v 15.15 z Jihlavy-Pávova a případně dalších nástupních míst dle poptávky. Tranzit Německem do Nizozemí.
2. den: 2. den : Časně ráno příjezd do Amsterodamu. Dopolední prohlídka: Projížďka lodí po městských grachtech, prohlídka města s průvodcem – Hlavní nádraží, třída Damrak nebo obchodní pěší zóna, Burza, náměstí Dam s Královským palácem, Nový kostel, romantické uličky plné hospůdek s kuchyněmi celého světa, čtvrť červených luceren atd . Odpoledne osobní volno. Doporučujeme návštěvu některých muzeí, např. Říšské muzeum, muzeum, Van Gogha nebo také muzeum voskových figurín Madame Tussaud ! V podvečer odjezd do místa ubytování, volno, nocleh.
3. den: 3. den : Po snídani odjezd do Alkmaaru na severu země na sýrový trh /možnost ochutnávky zdejších sýrů i shlédnutí výroby dřeváků/ a prohlídku historického i obchodního centra města – možnost projížďky po městských grachtech /vodních kanálech/. Následuje prohlídka skanzenu lidové architektury a větrných mlýnů Zaanse Schaans s výrobou a možností ochutnávky i nákupu sýrů, výborné místní hořčice i dřeváků. /výrobu možno shlédnout na místě s výkladem/ atd., Dále prohlídka malebného rybářského městečka Volendam s krátkým romantickým volnem na místní pobřežní promenádě s překrásnými kavárničkami. V podvečer odjezd do místa ubytování, volno, nocleh.
4. den: 4. den : Po snídani odjezd do Belgie. Dopoledne prohlídka přístavního města Antverpy – přístav a hrad Steen, staré město s katedrálou a radnicí, hlavní třída Meir, Rubensův dům, Královský palác, krátké volno s možností prohlídky centra města. V poledních hodinách přejezd do hlavního belgického města a centra Evropské Unie: Bruselu - Atómium, dále prohlídka centra starého města, náměstí Grote Markt, Radnice, Královský palác atd., individuální volno. Večer odjezd do ČR, noční tranzit Německem.
5. den: 5. den : V dopoledních až poledních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 14 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst).
Doporučené kapesné:
60 - 90 EURO na drobné nákupy a na vstupy a drobné suvenýry a nákupy na odpočivadlech při průjezdech Německem.
Cena zájezdu: 5.490,- Kč /původně 8.590,- Kč /
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Doprava nebo další sedačka možná za 2.990,- Kč !
Cena obsahuje: Dopravu luxusním busem (VIDEO, KLIMA, WC - V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!), 2 x nocleh v hotelu min. 2* se snídaní, 2-lůžkové pokoje, za příplatek možno jednolůžkový pokoj, na vyžádání 3-lůžkový pokoj, pojištění CK, průvodce CK.
Příplatky: 350,- Kč - projížďka loďí v Amsterodamu, příplatek na 1-lůžkový pokoj: 990,- Kč komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny za 140,- Kč/os.
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !