Silvestr v Amsterodamu=Výhodná cena ! Vítáme rok 2020 v holandské metropoli Jen za 4.590,-Kč !

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Silvestr v Amsterodamu=Výhodná cena ! Vítáme rok 2020 v holandské metropoli Jen za 4.590,-Kč !

Pojeďte s námi oslavit příchod roku 2019 do Amsterodamu, připít si šampáněm v centru města s mnoha Holanďany v atmosféře ohňostrojů za výhodnou cenu ! Odjezdy z celé ČR bez příplatku !

Stravování: bez stravy

snídaně 31.12. kontinentální za příplatek 260,- Kč

Doprava: autokarem

Nový Bor, Liberec, Mladá Boleslav, Praha, Hradec Králové, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Brno, Jihlava a další místa v ČR dle poptávky !

Z celé ČR jezdíme bez příplatků !

Ubytování: hotel **+

ubytování v hotelu 2-3*, 1-lůžkový pokoj možný za příplatek 690,- Kč, 3-lůžkový pokoj možný též !

Program zájezdu

1. den: ! EEUROVÍKEND! !SUPER LAST MINUTE STANDARD ! !EUROVÍKEND!
Ubytování vždy v hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!
Silvestr v Amsterodamu!
Opakujeme úspěšný zájezd z předchozích let ! Po celé dva dny budete nasávat atmosféru Holandska a Amsterodamu na nejznámějších místech tohoto romantického města nad mnoha grachty!
Program zájezdu:
29. 12. :
Ve 12.30 hodin odjezd z Nového Boru, ve 13.30 hodin z Liberce, ve 14.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 16 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Hradce Králové ve 14 hodin, z Plzně od výstaviště v 17.30 hodin, v 09.30 z Ostravy, v 11.00 z Olomouce, ve 12.30 z Brna, ve 13.45 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem do Nizozemí.

2. den: 30. 12. :
Příjezd do Amsterdamu, prohlídka města s průvodcem, systém kanálů a historických budov v centru, zařazených na sezamnu památek UNESCO. Návštěva světoznámého pivovaru HEINEKEN s ochutnávkou proslulého piva. Návštěva Van Goghova Musea, malebného plovoucího květinového trhu, kavárniček na Rembrands pleice, unikátní buddhistické pagody a Divadla Tuschinski. Volno k nákupům. Přejezd do hotelu.

3. den: 31. 12. Silvestr :
Po snídani odjezd do Zaanse Schans (unikátní skanzen lidových staveb, domů a větrných mlýnů) - prohlídka s česky hovořící místní průvodkyní, která podrobně vysvětlí systém mlýnů, návštěva mlýna Molenkat. Ukázka výroby sýrů a typických dřeváčků. Přejezd do Volendamu (prohlídka rybářského městečka na břehu moře), dále přejezd do Amsterdamu, prohlídka zbytku pamětihodností Amsterdamu, možnost návštěvy známého muzea a brusírny diamantů, návštěva muzea a domu Anny Frankové, projížďka po kanálech Amsterdamu, Čtvrť červených luceren, silvestrovská večeře v typické amsterdamské restauraci, účast na silvestrovských oslavách, zakončených velkolepým ohňostrojem.

4. den: 1. 1. Nový rok /svátek/:
Mezi 2. a 3. hodinou ranní odjezd z Amsterodamu.Tranzit Německem do ČR. V odpoledních hodinách příjezd do Prahy, Nového Boru a dalších míst v ČR (návrat do Prahy cca do 18 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
80 – 150 EURO na vstupy a drobné suvenýry i na drobné výdaje na odpočivadlech při průjezdech Německem. Vstupy: plavba lodí po kanálech Amsterdamu 13 E, pivovar Heineken 22 E, Museum Madam Tussaund s 18,50 E, Rijksmuseum 15 E, Van Gogh Museum 15 E, silvestrovská večeře (polévka, hlavní jídlo, nápoj) 21 E.
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava oběma směry nebo další sedačka : 2.590,- Kč !
Cena obsahuje: Dopravu luxusním busem (VIDEO, KLIMA, WC) , 1 x nocleh v hotelu 2-3* ve 2-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-na vyžádání 3-lůžkový pokoj, 1-lůžkový pokoj za příplatek 690,- Kč, průvodce, pojištění CK.
Příplatky: kontinentální snídaně za 290,- Kč,, komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny: 140,- Kč, 1-lůžkový pokoj: 790,- Kč,
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !