Bali Dream 8 Dnů / 7 Nocí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: vlastní Strava: plná penze

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bali Dream 8 Dnů / 7 Nocí

Nádherné Bali a sesterský ostrov Lombok


Ubytování: různé

Dvoulůžková kajuta

Program zájezdu

1. den: Serangan - Serangan, Sanur beach
Nalodění mezi 17:00 a 19:00 na ostrově Serangan. Poté krátká plavba na Sanur Beach, 5km pláž na východním pobřeží Bali. Poučení o bezpečnosti a večeře na palubě. Noční zakotvení při Sanur.
2. den: Serangan - Nusa Lembongan (20 NM / 3h00)
Vyplutí do Nusa Lembongan a šnorchlování. Podmořské aktivity a odpočinek. Oběd a večeře na palubě. Zakotvení přes noc.
3. den: Nusa Lembongan - Gili (40 NM / 6h00)
Brzké vyplutí na Gili, 3 malé ostrůvky s bílými plážemi lemované kokosovými palmami a obklopené průzračnými vodami. Gili Air je nejmenší, nejtišší a nejpřívětivější ostrov souostroví. Obejít ho pěšky zabere asi dvě hodiny. Je možné navštívit želví svatyni s malými tůňkami na pláži, hemžícími se želvími mláďaty. Gili, obklopené korálovými útesy, skýtá pestrý podvodní svět s želvami, rejnoky obrovskými, klauny a nespočtem druhů různobarevných rybek.
Gili Air byl jako první osídlen rybářskými rodinami. Kokosové plantáže a rybolov jsou stále důležitou součástí místní ekonomiky. Taktéž jsou zde nejlepší pláže a místa pro šnorchlování z celého Gili. Kotvení přes noc.
4. den: GILI AIRGILI MENOSENGGIGI (8 NM / 1h30)
Vyplutí do Gili Meno, úžasné místo pro šnorchlování s nespočtem korálů a rybek. Západně od Lomboku se nachází Senggigi, unikátní směsice kultury Bali, Číny a Arábie.
Senggigi nabízí ohromující krajiny: obrovské zátoky, jemné pískové pláže lemované kokosovými palmami či tropický deštný les. Noc na palubě.
5. den: Senggigi - Poh - Gili Nanggu (25 NM / 3h)
Odplutí na ostrov Poh za účelem šnorchlování. Později se vyplavíme na Gili Nanggu, malý ostrov na západ od Lomboku oplývající bujnou vegetací. Možnost grilované večeře, čas na plavání a zakotvení přes noc.
6. den: Nanggu - Desert Point - Nusa Penida (30 NM / 6h00)
Během plavby podél jihovýchodního pobřeží navštívíme další nádherná místa vhodná pro šnorchlování při různých menších ostrovech. Pobřeží se může chlubit nedotčenými, odloučenými plážemi, malinkými ostrůvky obklopenými průzračně modrou vodou, perlovými farmami, starobylými mešitami a přátelskými lidmi. Šnorchlovací zastávka v Desert Pointu.
Vyplouváme směrem k Nusa Penida (Crystal Bay). Crystal Bay je překrásná pláž na východním pobřeží ostrova Nusa Penida. Zdá se, že se zde zastavil čas, lidé zde stále dodržují staré tradice. V této malé, tiché zátoce s křišťálově průzračnou vodou a nejbělejší pláží na Bali spolu s krásnými místy pro šnorchlování strávíme odpoledne. Noc na palubě.
7. den: Nusa Penida - Manta Point - Mushroom Bay (22 NM / 3h30)
Po snídani odplutí do Manta Point, šnorchlování s mantami. Poté odplouváme do Mushroom Bay, pojmenované podle místních korálů připomínajících svým tvarem houby. Je známá také pro své zářivě bílé pláže stočené ve tvaru croissantů. Obyvatele tvoří převážně Hindové, stavějící tradiční lodě.
Na přání: vyjížďka na skútru, prozkoumání [mangroves, eShrug] na voru a nádherné pláže na ostrově Lembongan. Noc na palubě
8. den: Mushroom Bay - Serangan (15 NM / 2h00)
Brzké odplutí na Serangan. Vylodění v 8:00 po snídani v Seranganu..
Program se může měnit bez varování podle meteorologických či bezpečnostních podmínek.

Volitelný balíček:
Den 5 (středa): grilovací večeře na pláži
Den 7 (pátek): vyjížďka na skútru, prozkoumání porostu z mangovníků na voru a nádherná pláž na ostrově Lembongan