Bali - pohoda na Bali a Lembockém ostrově s fakultativním výletem na Jávu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bali - pohoda na Bali a Lembockém ostrově s fakultativním výletem na Jávu

Láká li Vás exotický ostrov Bali, ale neradi podnikáte poznávací zájezdy, kde každý den spíte na jiném místě, je tento zájezd určen pro Vás. Pobytově relaxační program na ostrově bohů s polopenzí a nabídkou fakultativních výletů za příplatek. Krom relaxu u moře, bazénu či nakupováním v obchůdkách s uměleckými předměty tak budete moci navštívit nejznámější chrámy v bývalých královských městech, ochutnáte cibetkovou kávu v lůně balijské tropické přírody a vykoupete se na romantických pláží jižního Bali. Průzračné korálové moře plné barevných rybek, bílé písčité pláže a teprve rozvíjející se turismus – to je Lembocké souostroví, kde strávíme takřka 4 dny našeho pobytu. Součástí tohoto zájezdu je i možnost fakultativního výletu na nedalekou Jávu, kde budete moci navštívit starodávné chrámy zapsané na seznamu UNESCO - Borobudur a Prambanan. Provází M. Mitáš.

Program zájezdu

1. - 2. den: odlet z ČR na BALI, ubytování v oblasti KUTA.
3. den: snídaně, pobyt u bazénu, koupání v moři, relaxace, nakupování, procházka k želví líhni, večeře.
4. den: snídaně, celodenní výlet po ostrově Bali. Navštívíme královský chrám TAMAN AYUN v Mengwi, zelené rýžové terasy poblíž královského města UBUD. Ochutnáme pověstnou cibetovou kávu na úpatí sopky KINTAMANI a neopomineme navštívit skalní hrobky GUNUNG KAWI a animistickou svatyni GOA GAJAH. Příjezd na ubytování, večeře.
5. den: snídaně, návštěva mořských chrámů TANAH LOT a ULUWATU, koupání na romantické pláži jižního poloostrova Bali – místo, které si zamilovala i Julia Roberts. Návrat na ubytování, večeře.
6. den: snídaně, odjezd do přístavu a odplutí na LEMBOCKÉ OSTROVY které jsou na půl cesty mezi Bali a Lombokem, ubytování a po zbytek dne relaxace u moře či bazénu. Večeře v místní lembocké restauraci.
7. den: snídaně, celodenní relaxace, nebo fakultativní půldenní lodní výlet po zátokách ostrovů PENIDA, CENINGAN a LEMBONGAN s koupáním a šnorchlováním na korálových útesech plných pestrobarevných ryb. Při troše štěstí uvidíme i mořské želvy a manty. Večeře.
8. den: snídaně, celodenní relaxace, nebo fakultativní moto-výlet s obědem po ostrově s návštěvou farmy na pěstování mořských řas, mangrovníkových lesů s výletem do nitra těchto zajímavých porostů. Návrat na ubytování, relax a večeře.
9. den: snídaně, dopolední koupačka a odplutí zpět na Bali. Příjezd opět do KUTY, večeře.
10. den: snídaně, relaxace, koupání a nákupy. V tento den je možno absolvovat fakultativní letecký výlet na sousední JÁVU s návštěvou buddhistického chrámu BOROBUDUR a hinduistického chrámového komplexu PRAMBANAN, nedaleko města YOGYAKARTA ve kterém přenocujeme. Večeře.
11. den: snídaně, pro klienty na Bali relaxace a poslední nákupy, ostatní dokončení prohlídky města YOGYAKARTA se sultánským palácem, odlet zpět na Bali. Setkání obou skupin, dobalení zavazadel, večeře a odjezd na letiště. Odlet z Bali ve večerních hodinách zpět do ČR.
12. den: návrat do ČR.