Oblast SASSARI - VISTA BLU RESORT

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: vila Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast SASSARI - VISTA BLU RESORT

Elegantní rezidenční komplex vilek za branami historického města Alghero.

Poloha: Na svazích Monte Carru, pouhé 3 km od krásného historického města Alghero, je situovaný komfortní komplex Vista Blu Resort. Své jméno získal díky faktu, že je z tohoto místa krásný výhled na azurový záliv Porto Conte a mys Capo Caccia. Vilky jsou vkusně zasazené do okolní krajiny, obklopuje je pečlivě udržovaná zahrada s olivovníky a středomořskou vegetací. V blízkém Algheru najdete vše potřebné pro bezchybnou dovolenou - kavárny, restaurace, zábavní podniky, písečné pláže a jiné turistické služby. Toto ubytování doporučujeme klientům preferujícím klidnou komfortní dovolenou v blízkosti města se zázemím služeb. K ubytování doporučujeme pronájem vozu na celou dobu pobytu.
Vzdálenost od letiště v Olbii 132 km (cca 1h 40 min).
Vzdálenost od letiště v Algheru 13 km (cca 20 min).

Pláž: Veřejná písečná pláž Alghero se nachází 3,5 km od resortu - za pár minut autem lze dojet na slavné pláže Bombarde, Lazzaretto, Mugoni a další. Alghero nabízí jak široké a dlouhé písečné pláže vhodné pro rodiny s dětmi, tak menší zátoky obklopené krásnou přírodou. Klienti mají ve vile k dispozici 1 slunečník. Plážové osušky na vyžádání a za poplatek.

Sport a zábava: Přímo v resortu je k dispozici bazén vybaven lehátky a slunečníky, půjčení jízdních kol (v rámci klubové karty zdarma, půjčení na kauci €50, do vyčerpání kapacity). V Algheru nebo okolí se nachází tenisové kurty kurty na padel, fotbal, možnost jízdy na koních, trekking, vodní sporty, potápění a další sportovní vyžití.

Pro děti: Za poplatek a na vyžádání možnost rodinného balíčku, který obsahuje: postýlku, vaničku, ohřívač lahví, zapůjčení kočárku a dětské jídelní židličky.

Důležité: Check in mezi 17:00 a 20:00 h. Pozdní příjezd musí být hlášen předem. V případě pozdního příjezdu bez ohlášení bude účtován poplatek €50/Vila a zároveň není ubytování garantováno!
Při neuklizení kuchyňského koutu, či nevynesení odpadků do připravených kontejnerů bude účtován poplatek €50

Speciální nabídky: SLEVY LAST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

25 % z ceny ubytování pro pobyty od 11.10.-28.10.2023

Tyto slevy jsou platné do odvolání

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: vila

Vybavení: Resort tvoří přízemní a patrové vilky respektující tradiční sardské architektonické prvky - kámen, dřevěné trámoví a terakotová dlažba.
Klienti mohou využívat služby recepce (09:00-13:00, 17:00-20:00 h), soukromé nehlídané parkoviště, terasu ke slunění, v rámci klubové karty bazén s lehátky a slunečníky (omezená kapacita), malý bar u bazénu (otevřen od 15.5. do 30.9.). Půjčovna kol zdarma, za poplatek i motorek a aut.
Wi-Fi zdarma ve venkovních a společných prostorách.
Zvířata povolena (na vyžádání, za poplatek), nesmějí ale do společných prostor.

Jednotlivé vilky jsou elegantně zařízené, každá má vlastní vybavenou kuchyňku, klimatizaci, TV, pračku, troubu, toaster, mikrovlnnou troubu na vyžádání, v koupelně fén, venkovní posezení, zahrádku s grilem a terasu ke slunění s lehátky, parkovací místo. K dispozici je v apartmánu vždy 1 slunečník.
Jedná se o vkusné a zajímavě řešené bydlení, vhodné i pro náročné klienty.

VILA 4: 80 m2; obývací pokoj s pohovkou a kuchyňkou, ložnice s manželskou postelí, menší pokoj se 2 samostatnými lůžky, 2 koupelny (jedna se sprchou, jedna s vanou; v některých vilkách se jedna koupelna nachází v ložnici).

VILA 6: 100 m2: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 os., kuchyňkou, ložnice s manželskou postelí, menší pokoj se 2 samostatnými lůžky, 2 koupelny (jedna se sprchou, jedna s vanou; v některých vilkách se jedna koupelna nachází v ložnici).

VILA 8: 115 m2: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 os., kuchyňkou, ložnice s dvoulůžkem, 2 menší pokoje každý se 2 samostatnými lůžky, 2 koupelny (jedna se sprchou, jedna s vanou; v některých vilkách se jedna koupelna nachází v ložnici).

Check in mezi 17:00 a 20:00 h. Pozdní příjezd musí být hlášen předem. V případě pozdního příjezdu bez ohlášení bude účtován poplatek €50/Vila.
Check out 10:00h.
Na vyžádání je k dispozici: žehlící prkno a žehlička.